A LEGO egy közel három méter magas D.Va figurával készül az idei BlizzConra

A LEGO egy közel három méter magas D.Va figurával készül az idei BlizzConra

A stúdió és a játékgyártó cég minden bizonnyal hivatalosan is bejelent majd néhány új készletet a rendezvényen. 

A Blizzard és a LEGO cég még tavasszal kötött exkluzív szerződést, melynek keretén belül bejelentették, hogy piacra kerülnek az Overwatch LEGO készletek. Több hónapos várakozás után néhány hete hivatalosan is leleplezték Omnic Bastion készletet, ráadásul nemrég kiszivárgott, hogy a két cég milyen további termékekkel készül számunkra, amik minden bizonnyal még idén a boltokba kerülnek. 

A Blizzard megint nem tud titkot tartani: Kiszivárgott néhány Overwatch LEGO készlet!

Az Overwatch és a LEGO kollaborációja zseniális húzás a két cég részéről.

Nos, a szivárgás után számítani lehetett rá, hogy a stúdió még idén újabb készletek bejelentésére készül, –erre pedig nem is találhatnának megfelelőbb alkalmat, mint az ezen a hétvégén tartandó BlizzCon. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a LEGO egy hatalmas, közel 3 méter magas D.Va szobrot állított össze, ami megtekinthető majd a rendezvényen. A több mint fél tonnás monstrum megalkotásához pontosan 145.276 elemet használtak, amiből 43853 rózsaszínű, az építés pedig 731 órát vett igénybe. Az alkotófolyamatot az alábbi bejegyzésben tudjátok megtekinteni. 

LEGO on Twitter

See an #Overwatch icon (and her magnificent mech) reimagined as a giant LEGO model for #BlizzCon 2018! Love, https://t.co/IMUrTHiPgU. #LEGOOverwatch #LEGOBlizzCon @PlayOverwatch @Blizzard_Ent https://t.co/UOdwgYZW3x

A rendezvény egyébként közép-európai idő szerint este 19:00-tól indul, –és a LEGO termékek bejelentése mellett új hős, animációs rövidfilm, továbbá egyéb izgalmas tartalom vár ránk Overwatch-ban. 

Ti egyébként mire számítotok az idei BlizzCon-tól? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!