Ashe megérkezett a PTR szerverekre - Mutatjuk a skineket!

Ashe megérkezett a PTR szerverekre - Mutatjuk a skineket!

Ráadásul a Blizzard minden egyéb kozmetikai cuccot is bemutatott a karakterhez. 

A 2018-as BlizzCon számtalan újdonságot hozott az Overwatch rajongói számára, megérkezett például a régóta várt McCree animációs rövidfilm, továbbá bemutatták a játék legújabb hősét, a Deadlock Gang könyörtelen vezetőjét Ashe-t. 

BlizzCon: Ashe az Overwatch új hőse, továbbá megérkezett a McCree animációs rövidfilm

A Blizzard idén is sikeresen elkápráztatott minket az új Overwatch tartalmakkal.

A hétvége során egyébként olyan infók kezdtek el keringeni, hogy a Blizzard nem sokat fog várni a karakter bevetésével és Ashe pár napon belül bekerülhet majd a PTR szerverekre. Nos a stúdió nem is húzta sokáig az agyunkat, tegnap ugyanis Jeff Kaplan egy új Developer Update videóban bejelentette, hogy a hősnő a legújabb frissítéskor bekerült a tesztszerverekre és csak ránk vár, hogy kipróbálhassuk.


Érdekes módon a Blizzard nem aprózta el a bemutatót, –és nem csak a karaktert, hanem a hozzá tartozó skineket, emótokat, illetve a további kozmetikai cuccokat is közzétették a PTR szerveren. Nézzük is meg, milyen hőskinézetekkel rendelkezik egyelőre Ashe!

Classic

Paintbrush - 75

Sunflower - 75

Tansy - 75

Yucca - 75

Posh - 250

Thorn - 250

Gangster - 1000

Mobster - 1000

Jungle - 1000

Safari - 1000

A skinek mellett természetesen bekerültek Ashe további kozmetikai cuccai is a tesztszerverre, melyeket az alábbi videóban tudtok megtekinteni. 

Nektek egyébként hogy tetszenek Ashe kozmetikai cuccai?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!