Megérkezett az első kép a következő Operation-höz

Megérkezett az első kép a következő Operation-höz

Nem kell már sokat várni, hogy szinte teljes pompájában megmutassák a következő frissítést.

Felpörögtek az események az Ubisoft egyik legjobban teljesítő játéka kapcsán, –bár az utóbbi időben kapott a kiadó hideget meleget. Korábban írtunk róla, hogy a kínai piac kapcsán a játékban bizonyos dolgok változni fognak, melyek a közösség egyértelmű nem tetszését váltották ki.

Családbarátabb lesz a játék - fejlesztői napló

A játékmenet nem módosul, de az elemek változnak. Családbarátabbá teszik a játékot.

Nos, ennek hatására, –meg persze a közelgő Pro League S8 döntőjének hatására is–, megszellőztették az első képet a következő Operation-ből.

A frissítés elvileg a Wind Bastion nevet viseli majd és megismerkedhetünk egy kicsit közelebbről a marokkói kultúrával is.

Két új operátor –egyik az Ubi sejtelmes válasza alapján Ash-hez hasonlító robbantgatós karakter lehet– mellett egy új pályát is tartalmazni fog az update. A közösség a korábbi szivárgásokból arra következtet, hogy egy rabati palota, esetleg nagykövetség lesz a helyszín.

A november 17-18-án esedékes Pro League fináléján fedi majd fel a további információkat a kiadó, –és természetesen igyekszünk majd minden egyes információt megosztani veletek a Wind Bastion kapcsán.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!