Dafran ismét besokallt: letörölte az OW-t és felbontotta szerződését az Atlanta Reign-nel!

Dafran ismét besokallt: letörölte az OW-t és felbontotta szerződését az Atlanta Reign-nel!

Úgy tűnik, hogy a világ egyik legtehetségesebb játékosa ismét eldob magától minden lehetőséget. 

Néhány héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy az Atlanta Reign Overwatch League csapatában helyet kapott a kompetitív szféra egyik legmegosztóbb alakja, Daniel "dafran" Francesca. A játékos igazolásáról korábban már ugyan keringtek pletykák –köszönhetően az önjelölt leakboy-oknak–, mégis picit lesokkolta a közösséget a hivatalos bejelentés és a tény, hogy a többszörösen felfüggesztett botrányhős végül mégis csak visszatér a profik világába, –ráadásul egyenesen az OWL-be. 

Az Atlanta Reign leleplezte játékoskeretét - dafran is a csapatban!

Az Overwatch League második szezonja igencsak izgalmasan alakul majd.

Nos, egy szólás szerint minden csoda három napig tart, jelen esetben inkább tízig, ugyanis dafran tegnap a Twitteren fakadt ki, hogy ez itt a vég, gyűlöli a játékot, minden igyekezete ellenére úgy is meccseket dob el végül, –szóval érvényteleníttette szerződését az Atlanta Reig-nel, az Overwatch-ot letörölte és visszatér a korábbi munkahelyéül szolgáló McDonalds-ba. 

dafran on Twitter

The end. I hate the game. Thought I could love it again and have passion but its impossible, I always end up soft throwing. Contract ended, Overwatch uninstalled, Mcdonalds here I come. For real though thanks for everything u have given me OW Community

Első körben nem nagyon hittem a bejegyzésnek, mivel dafran hatalmas trollnak számít a kompetitív közösségen belül, ráadásul nem először játszaná el mindezt, –azonban kis kutatás után arra jutottam, hogy az ügy véresen komoly. Először is a discord szerverére visszakerültek az Overwatch League által üldöztetett pepe emótok, továbbá a Twitch csatornáján élő adásban törölte le a játékot. 

Az Unikrn magazin egyébként megkereste az Atlanta Reign PR részlegét az esettel kapcsolatban, azonban a csapat eddig nem kommentálta a történteket. Véleményem szerint dafrannak sajnos komoly gondjai lehetnek, ha egy ekkora lehetőséget dob el magától, azonban mindez nem számítana egyedinek a profi Overwatch világában. Ha emlékeztek még, tavasszal a Dallas Fuel koreai DPS játékosa, Hyeon "EFFECT" Hwang hagyta ott a ligát és magát a játékot is mentális problémái miatt, továbbá a csapattársa, Timo "Taimou" Kettunen és a New York Excelsior-os Do-hyeon "Pine" Kim is depresszióval küzd, ami miatt egy egész etapot kényszerült kihagyni a versenysorozat első szezonjában. 

Ti mit gondoltok egyébként, dafran újabb hatalmas átverésre készül, vagy valóban komoly a helyzet?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!