Hangolódjunk picit az ünnepekre: íme a Snow Seraph Mercy skin koncepció!

Hangolódjunk picit az ünnepekre: íme a Snow Seraph Mercy skin koncepció!

A hősnőhöz különösen illik a hóangyal téma, ráadásul az alkotó kiválóan dolgozta ki a projektet. 

Az Overwatch indulása óta a rajongótábor kreatív vénával megáldott része előszeretettel merít inspirációt a játékból, –és nem telik úgy el hét, hogy bele ne futnánk egy szédületes cosplaybe, animációs rövidfilmbe, vagy karakter skin koncepcióba. Utóbbiak közül a jobban sikerült alkotásokat rendszeresen be szoktuk mutatni nektek. Legutóbb például egy förtelmesen jó projektet tekinthettetek meg, ami Hammondot gondolta újra a StarCraft univerzumában létező Zerg faj egyik képviselőjeként. 

Egy rajongónak hála megnézhetjük, hogyan is festene Hammond Zerg-ként

Az Overwatch legújabb karaktere zseniális skin koncepciót kapott egy grafikus jóvoltából.

Most ismét egy remekül sikerült hőskinézet koncepciót szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, ami borzongás helyett inkább az ünnepekre való hangolódásból merített inspirációt. A Snow Seraph, vagyis hóangyal névre hallgató projektet egy grafikus tanuló alkotta meg Mercy-hez. A rajzokon az alap karaktermodell kapott téli öltözéket, jégszárnyakat és kristály diadémot, ráadásul a Caduceus Staff is teljes mértékben átalakításra került. 



Cassandra De La Torre névre hallgató illusztrátor szerencsére nem állt meg a hősnő kinézetének változtatásán és elkészített néhány Sprayt is, amik passzolnak a designhoz.  

Végül, de nem utolsó sorban Cassandra elkészítette, hogyan is nézne ki a Snow Seraph Mercy a játékon belül. A végeredmény szerintünk zseniálisan sikerült.

Nektek egyébként bejönnek a művészek által készített skin koncepciók? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!