Kirívó színekkel mutatkozott be az Overwatch League legújabb csapata, a Hangzhou Spark!

Kirívó színekkel mutatkozott be az Overwatch League legújabb csapata, a Hangzhou Spark!

A kínai csapat extravagáns színkombinációt választott magának, és biztosak vagyunk benne, hogy már ezzel sok rajongót szereztek maguknak. 

Az Overwatch League második szezonjának kezdetéig ugyan még hónapok vannak hátra, az új csapatok máris azon dolgoznak, hogy prezentálják márkájukat és minél több rajongót szerezzenek maguknak. Tegnap éjjel a kínai tulajdonban lévő Hangzhou helyszín is beállt a sorba és bejelentették, hogy Hangzhou Spark néven fognak indulni a versenysorozatban, alap színeiknek pedig a rózsaszínt, a baba kéket és a fehéret választották. A hivatalos sajtóközlemény szerint a szokatlan színkombinációval szeretnék reprezentálni a gyorsan növő várost,  a Spark név pedig az extrém sebességet és erőt jelenti, ami a tulajdonos Bilibili (nem röhögjetek, valóban ez a kínai cég neve) vállalat védjegye.

Overwatch League on Twitter

Get your first look at the @Hangzhou_Spark! #OWL2019 https://t.co/dyM7tOpLga https://t.co/LcDDIzphf3

A nyolc új csapat közül egyébként többen is felfedték már a brandingjüket a napokban, vegyük is őket szépen sorba. 

Paris Eternal

A Párizsi helyszín korábban már felfedte játékoskeretét, ami érdekes módon csak a földrészről tartalmaz játékosokat. A csapat alapszínei a kék, a burgundi vörös és az arany, a logó pedig a gall kakas, Franciaország nemzeti szimbóluma. 

Guangzhou Charge

A kínai csapat elmondása alapján a névválasztással szeretnék reprezentálni az ország vízióját és elköteleződését az e-sportok iránt. A logó tervezésénél több nemzetközi jelképet is figyelembe vettek, de alapvetően olyannal szerettek volna előrukkolni, amit felismernek az egész világon. A színkombinációhoz a sötét kék vizeket, a világoskék eget, illetve a zöldben pompázó hegyeket vették alapul. 

Chengdu Hunters

Chengdu biztosra ment és logójuknak a város szimbólumát, az óriás pandát választották, ami a békét és a szerencsét jelenti, a Hunters névvel pedig a bátorságot, sebességet, illetve csapatmunkát szeretnék jelképezni. A színek tekintetében a narancssárgára, az aranyra és a feketére esett a választásuk. 

Nektek így első körben melyik csapat brandje tetszik leginkább? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!