Hamarosan újabb Brigitte és Doomfist változtatások érkeznek a PTR szerverre!

Hamarosan újabb Brigitte és Doomfist változtatások érkeznek a PTR szerverre!

Úgy tűnik, a fejlesztőcsapat finomhangolni szeretné az Overwatch két legproblémásabb hősét. 

Hősváltoztatások szempontjából ezen a héten sem tétlenkedett a Blizzard és a legújabb PTR frissítésben Brigitte és Doomfist nerfet, McCree, Bastion, illetve Torbjörn buffot, Soldier:76 pedig egy kis trükkös átalakítást kapott. Ha esetleg lemaradtatok volna a patch leírásáról, azt az alábbi cikkünkben tudjátok megtekinteni. 

A Brigitte és Doomfist nerf, illetve a McCree és Bastion is buff megérkezett a tesztszerverre!

Sensevida | 18/11/15 07:26 Néhány nappal ezelőtt hatalmas visszhangot vert a hír, miszerint a Blizzard végre gyengíti a rendkívül sokat kritizált Doomfistet, illetve kis buffal erősítik McCreet illetve Bastiont. Meglepetésre még ezt is tudta tetézni a stúdió, ugyanis a fejlesztő csapat oszlopos tagja, Geoff Goodman a battle.net fórumon elhintette, hogy Brigitte is komoly nerfet kap majd a következő tesztszerveres frissítéskor.

Alig telt el két nap a frissítés óta, a Blizzard máris a következőt tervezi, amiben Doomfist és Brigitte további átalakításokat fog kapni. Minderről a fejlesztőcsapat egyik oszlopos tagja, Geoff Goodman számolt be a battle.net fórumon és bejegyzése alapján az alábbi változások előreláthatólag hétfőn kerülnek majd be a PTR-re. 

Brigitte

  • A Shield Bash sebzését 50-ről 5-re csökkentik. 

Az Inpisre Passzív pedig az alábbiak szerint változik. 

  • Az újratöltési ideje 1.5 helyett 1 másodpercre csökken. 
  • A képesség 5 helyett már 6 másodpercig fog tartani.
  • A gyógyítás mértéke 80-ról 100 egységre nő.

Fejlesztői kommentár: "A Shield Bash sebzésének csökkentésével redukáltuk a stun kombó potenciálját, amivel a Ship Shot és az alap melee támadások felértékelődnek. Brigitte alapvetően egy tank/healer hibrid, akinek nemrég csökkentettük az erejét azzal, hogy nerfeltünk a nem gyógyító képességein. A változtatásoktól függetlenül szeretnénk, ha a karakter továbbra is használható maradna, szóval kompenzálás képen növeltük az Inspire időtartamát és maximális gyógyító kapacitását." 

Doomfist

Seismic Slam

  • A célpontok már nem fogják elveszíteni az irányítást, ha a levegőbe kerülnek. 

Meteor Strike

  • Az ulti belső körének nagysága, ahol 300-at sebez 1.5 méterről 2 méterre nő.
  • A maximális sebzés a belső körön kívül 300-ról 200-ra csökken. Ez az a terület, ahol a képesség sebzése csökkenni kezd a maximális 15 méteres távolságig. 

Fejlesztői kommentár: A PTR-en található változtatások teljes mértékben arról szólnak, hogy megadjuk az ellenfelek számára a visszatámadás és védekezés lehetőségét. A Meteor Strike átalakítások nehezebbé teszik olyan kevésbé mozgékony ellenfelek, mint Ana vagy Zenyatta kiiktatását, mialatt megőrzik a képesség maximális potenciálját egy Grav vagy Sleep Dart kombó esetén. Összességében igyekszünk különösen odafigyelni a karakter bénító képességekre, –és ha valamelyiket nagyon frusztrálónak találnánk, nem félünk megszüntetni hatékonyságukat.

Ti mit szóltok ezekhez a változtatásokhoz? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!