Sajnos szegény Mei és képességei is tele vannak hibákkal és bugokkal!

Sajnos szegény Mei és képességei is tele vannak hibákkal és bugokkal!

Egy lelkes játékos kiválóan összeszedte, milyen problémái vannak jelenleg a karakternek. 

Az Overwatch MOBA FPS hibrid mivoltából adódóan elég bonyolult program és a fejlesztők minden igyekezete ellenére a bugok folyamatosan jelen vannak a játékban, akár hosszú hónapokig is. Nemrég maga Jeff Kaplan is megszólalt és kért bocsánatot az Ashe jobb klikk zoom animációját érintő hibákért, amik miatt a játékosok laggosnak érezték a képességet. 

Jeff Kaplan elnézést kért az Ashe célzását érintő animációs hibák miatt

Sensevida | 18/11/20 07:58 Az Overwatch legújabb karakterének számító Ashe-t kicsivel több mint két héttel ezelőtt mutatták be a 2018-as BlizzConon, és a fejlesztőcsapat nem sokkal ezután elérhetővé tette a hősnőt a PTR szervereken. Érdekes módon a tesztidőszak elég rövid volt és Ashe múlthét kedden már meg is érkezett az éles szerverekre, hogy a Quick Play és Arcade, esetleg Custom játékmódokban a szélesebb közönség is kipróbálhassa.

Sajnálatos módon nem Ashe az egyetlen, aki kisebb nagyobb bugokkal küzd és nemrég egy Mei rajongó a játék hivatalos reddit oldalán tette közzé gyűjteményét, milyen kritikus hibákkal is küzd kedvenc karaktere. A válogatás mindemellett hasznos példákat is hoz szemléltetés képes és reméljük, nem kerüli el a Blizzard munkatársai figyelmét. Na de nem is húznám tovább az időtöket, lássuk a Mei-t érintő bugokat!

Cyro-Freeze

A képesség ugye alapvetően a karaktert hivatott védeni, azonban előfordulhat, hogy az animáció megindulása után is kapunk sebzést, vagy mint az alábbi gifen, akár egy Roadhog is kikaphat belőle minket. 


Hitbox

A fagyasztás miatt megváltozik a célpont hitboxa és akárhogyan próbáljuk, nem tudjuk például eltalálni a fejét. 


Ice-wall teleport

Velem is fordult már elő hasonló eset, viszont be tudtam annak, hogy biztos az internetemmel van gond. Kisebb meglepetésre azonban másokkal is történt már hasonló eset, hogy ha maguk alá raktak egy falat, akkor a karakter furcsán teleportálódott. 


Ultimate beragadás és csúszás

A képesség ugye Snowball eldobása után aktiválódik, azonban ha a csata hevében rossz helyre dobjuk, akkor a kis robot beragadhat valahová és az ulti lényegesen később indulhat el. 


Elsődleges tüzelés

Az elsődleges tüzelés fagy sprayének animációja átmegy a falakon, ami taktikai előnyhöz juttathatja az ellenfél csapatát és hamarabb lelepleződhet pozíciónk. 


Ice-Wall elhelyezés

Bizonyos körülmények között a fal nem helyezhető el mindenhová, holott a játékos előtt nyílt terep található. 


Blizzard fagyás megszakadás

A felsorolás legdurvább bugja egyértelműen az, hogy a Blizzard fagyását meg tudja szakítani a csapatunkban lévő Reinhardt Earthshatter-je. 

via Gfycat

Mei-rry skin és a sapka

Végül, de nem utolsó sorban egy kis vizuális bug, aminek köszönhetően a Mei-rry skin Ice Blockján a mikulássapka nem úgy áll, mint a korábbi frissítésekkor. 

Ti találkoztatok már egyébként ezekkel a Mei bugokkal? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!