Moira Biotic Orb képessége nem feltétlenül úgy működik, ahogy kellene

Moira Biotic Orb képessége nem feltétlenül úgy működik, ahogy kellene

A karakter által dobott gyógyító vagy sebző labdák ugyanis több pályán lazán átmennek a falakon. 

Sajnálatos módon a fejlesztők minden igyekezete ellenére előfordulnak hibák és bugok az Overwatch-ban, amik megkeserítik a casual és profi játékosok életét is egyaránt. Pár napja például Jeff Kaplan személyesen kért bocsánatot az Ashe célzását érintő animációs problémák miatt, plusz Mei-ről is kiderült, hogy képességei számtalan bugot rejtenek. 

Sajnos szegény Mei és képességei is tele vannak hibákkal és bugokkal!

Az Overwatch fejlesztőinek igyekezete ellenére a játék karakterei sajnos tele vannak bugokkal.

Nos a bugos karakterek sorában új tagot üdvözölhetünk, ugyanis egy redditor nemrég készített egy olyan felvételt, amin Moira Biotic Orb képessége lazán átmegy a Blizzard World pálya több falán is. Természetesen a labdáknak nem így kellene viselkedniük, hanem visszapattanniuk a falakról, azonban az alábbi gif alapján az épületek és a földszint találkozásánál van egy rés, ahol simán át tudnak csusszanni. 

A bejegyzés kommentelői egyébként rámutattak, hogy hasonló anomáliák a legújabb pályának számító Busanon, de a többi csatatéren, mint mondjuk Eichenwalden, Oasisen és Numbanin is előfordulnak. Egyesek picit tovább mentek és teljes bizonyossággal állítják, hogy ez a bug már a karakter tavalyi debütálása óta létezik, csak nem kapott akkora figyelmet a közösségtől, hogy feltűnjön a Blizzard-nak. Személy szerint majdnem 100 óra Moira játékidővel nem találkoztam hasonlóval, de lehet hogy mégis, csak nem figyeltem fel rá. Reméljük azért a fejlesztők nem mennek el az eset mellett és minél hamarabb kijavítják majd a problémát. 

Ti egyébként találkoztatok már ezzel a Moira buggal? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!