Nemzetközi kerettel vág neki az Overwatch League-nek a Guangzhou Charge

Nemzetközi kerettel vág neki az Overwatch League-nek a Guangzhou Charge

Meglepő módon a kínai tulajdonban lévő helyszín csupán két haza játékossal rendelkezik. 

Az elmúlt néhány hétben az Overwatch League új csapatai sorra jelentették be arculatukat és játékoskeretüket, melyek közül a Hangzhou Spark abszolút vitte a prímet, mivel a rendkívül feltűnő rózsaszín és a baba kék színkombinációt választották maguknak. Természetesen a többi alakulat sem nagyon nyúlt mellé, ha kíváncsiak vagytok a brandekre, az alábbi cikkünkben tudjátok azokat megtekinteni. 

Kirívó színekkel mutatkozott be az Overwatch League legújabb csapata, a Hangzhou Spark!

A kínai csapat extravagáns színkombinációt választott magának, és biztosak vagyunk benne, hogy már ezzel sok rajongót szereztek maguknak.

Nos az egyik új csapat, név szerint a Guanzhou Charge nemrég felfedte teljes játékoskeretét is és meglepő módon nem egy kínai, hanem egy nemzetközi lineuppal vágnak neki az Overwatch League második szezonjának. A tagok nagy része a dél-koreai, de két hazai, egy észak-amerikai, ráadásul egy európai profi is helyet kapott az alakulatban. 

Guangzhou Charge on Twitter

Introducing the 2019 Guangzhou Charge Lineup! @osp0418 @Chara_RRRing @wjddn1763 @WonJaeLee_OW @HOTBA_OW @kongzzang_shu @nero_overwatch @KYB @OnlyWish_ - Feel The Charge! https://t.co/bmulyimLke

A csapat DPS játékosai közül Kyb lehet a leginkább ismert számotokra, hiszen tagja volt az idei Overwatch World Cupon negyedik helyezést elérő Egyesült Királyság válogatottjának, 2018 májusában pedig megnyerte az Overwatch Contenders európai fináléját a British Hurricanenal. Eileen két évet töltött a kínai LGD Gamingben, Happy a Koreai Contenders csapat, a Meta Bellum tagja volt, nero pedig a Toronto Esportsot erősítette, azonban május 31-ig nem tölti be a 18-ik életévét, tehát csak utána léphet majd pályára az Overwatch League-ben. 

A tank lineup is ígéretesnek tűnik, hiszen HOTBA a Philadelphia Fusion tagja volt tavaly decembertől, Rio pedig szintén a Meta Bellummal versenyzett. A csapat flex Support játékosai Shu és WonJaeLee lesznek, előbbi nero csapattársa volt a Torontónál, utóbbi pedig Rioval és Happy-vel játszott együtt a Bellumban. Végül, de nem utolsó sorban a Main Supportok OnlyWish és LGD Gaming-ből és Chara, szintén az egykori Metából. A  Guangzhou Charge játékoskerete tehát a következő:

  •  Lee "Happy" Jung-woo (이정우) (DPS)
  •  Ou "Eileen" Yiliang (欧倚良) (DPS)
  •  Finley "Kyb" Adisi (DPS)
  •  Charlie "nero" Zwarg (DPS)
  •  Choi "HOTBA" Hong-joon (Off Tank)
  •  Oh "Rio" Seung-pyo (오승표) (Tank)
  •  Kim "Shu" Jin-seo (Flex Support)
  •  Lee "WonJaeLee" Won-jae (Flex Support)
  •  Chen "OnlyWish" Lizhen (陈李桢) (Support)
  •  Kim "Chara" Jung-yeon (김정연) (Support)

Az Overwatch League második szezonja egyébként 2019 február 14-én, azaz Valentin napkor indul, a versenysorozat formátuma pedig hasonló lesz mint a Season 1 során azzal a különbséggel, hogy a csapatok csupán hét meccset játszanak majd etaponként. 

Szerintetek egyébként ütőképes játékoskeretet rakott össze a Guangzhou Charge

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!