Épp időben, az OG felfedte ötödik játékosát!

Épp időben, az OG felfedte ötödik játékosát!

Ana újfent visszalépett a világbajnokság után a profi játéktól, és a második Major selejtező előtt az OG bejelentette a svéd játékos érkezését a pótlására.

Miután Anathan ‘Ana’ Pham mondhatni sokkolta a Dota 2-es világot döntésével (miszerint abbahagyja a játékot a TI8 győzelem után), az OG a Chongqing Major európai selejtezőinek megkezdése előtt egy nappal felfedte újdonsült igazolását a helyére. A világbajnok együttes ötödik tagja az új szezonra a több gárdát is megjárt carry Pers 'Pajkatt' Olsson lesz.

Az OG-nek tulajdonképpen hosszú múltja van a fiatal és tehetséges játékosok felkarolását illetően, gondoljunk csak Topson-ra vagy Ana-ra. Nem félnek úgymond ismeretlen arcokat bedobni a mély vízbe és az eredmények egyelőre abszolút őket igazolták. Ezúttal viszont nem erről van szó, hiszen a korábbi LGD.Int, Alliance, Na'Vi és legutóbb az Optic Gaming svéd carry játékosa csatlakozott hozzájuk. Egyébként ő is megjárta az idei vb-t, ahol a legjobb 8-ba verekedte magát az OpTic-kal.

Pajkattnak nem lesz ismeretlen az új otthona: van múltja az OG jelenlegi offlanerével, Sebastien 'Ceb' Debs-el, még az Alliance-os időkből, akkor együtt küzdhettek a TI5 selejtezőjén, de végül nem sikerült kvalifikálniuk magukat. Mindazonáltal mindkét játékosnak sikerült a karrierjében új szintre lépnie az elmúlt évben, hiszen Pajkatt átélte első LAN győzelmét a Starladdert illetően, Ceb pedig a világ legjobbjai közé emelkedett.

Ma pedig be is mutatkozik az új ötös, hiszen elstartol a Chongqing Major európai selejtezője is, és november 28-án az Alliance ellen kezdik meg a szereplésüket 15 órától.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!