A Genji Deflect már képes levédeni a Doomfist Rocket Punch alap sebzését

A Genji Deflect már képes levédeni a Doomfist Rocket Punch alap sebzését

A fejlesztők ismét szó nélkül változtattak valamit a játékban, bár ebben az esetben inkább örülünk, mint búsulunk. 

Az elmúlt néhány hónapban Doomfist rengeteg problémát okozott a ladderen, mivel képességeinek köszönhetően lazán beugorhat a csata sűrűjébe, kiiktat egy vagy két célpontot, ráadásul könnyedén el is menekülhet, teljes újracsoportosulásra kényszerítve az ellenfelet. Idővel felismerte a problémát a Blizzard is és az előző heti PTR frissítésben komoly változtatásokat eszközöltek a karakteren, hogy ellenfelei számára ne legyen annyira frusztráló a játék, és képesek legyenek védekezni. 

Hamarosan újabb Brigitte és Doomfist változtatások érkeznek a PTR szerverre!

A Blizzard nem ül a babérjain: ismét átalakítják az Overwatch két legproblémásabb karakterét.

Nos, úgy tűnik, a fejlesztők további finomításokat végeztek Doomfisten, mivel a karakter Rocket Punch képességének alap sebzését, ami maximálisan 100 lehet boost nélkül már hárítani tudja Genji Deflectje. A változtatást Elad "KAFEEEEEE" Vaknin legutóbbi közvetítésén fedezték fel, akit Deflect közben eltalált egy Doomfist, –érdekes módon azonban nem érte sebzés, csupán hátra lökődött és stunolódott. A szóban forgó felvételt az alábbiakban tudjátok megtekinteni. 

Első körben csak bugra gyanakodtam, hiszen a fejlesztők sehol nem említették, hogy alakítanának a Deflecten, azonban rövid tesztelés után arra jutottam, hogy célzott változtatásról van szó. Érdekesség, hogy a Rocket Punch alap sebzését ugyan levédi a képesség, –akár csak Reinhardt kalapácslengetését–, viszont a falhoz csapódásból eredő sebzést már teljes mértékben megkapjuk. Elsőre a változtatás ugyan nem tűnhet nagy dolognak, azonban a Genji játékosok számára minden egyes életpont létfontosságú lehet egy 1v1 szituációban. 

Nektek egyébként tetszik ez az átalakítás? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!