Talán kevesen tudják, de RoE-ben szerezhetünk pár skint ingyen a Pass-on kívül is

Talán kevesen tudják, de RoE-ben szerezhetünk pár skint ingyen a Pass-on kívül is

Ehhez pedig mindössze néhány kattintás meg egy letöltés kell!

A Ring of Elysium elég nagyot szólt Európában; nagyon sokan rávetették magukat az ingyenes játékra, ami a PUBG-hoz hasonlóan a valóság adta lehetőségeket próbálja elénk tárni. Persze a játékban számos csöppet sem valósághű dolog van, de a Fortnite-hoz, vagy a Realm Royale-hoz képest jóval közelebb áll a való élethez.

5 dolog, amiben még fejlődhetne a RoE

Aioween | 18/11/28 15:24Sok gyermekbetegséget sikerült orvosolnia a RoE early access léte ellenére, ám akad azért pár olyan feature, ami nem a legjobb. A Ring of Elysium hatalmas pozitív csalódás volt számomra és a szerkesztőségen belül több kollégának is. Az utóbbi pár nap leginkább erről a játékról szólt, és nem véletlenül.

A fejlesztők sok mindent belepakoltak ebbe a játékba, van benne jó pár járgány, fegyver és ruhadarab, amelyek közül most néhányat ingyen is van lehetőségünk megszerezni. Természetesen nem az Adventurer Pass free részéről beszélünk, hanem két másik lehetőségről. A játékhoz jelen pillanatban két DLC érhető el, ám könnyen el lehet siklani a fölött az információ fölött, hogy az egyik teljesen ingyenes. Ha felmegyünk a játék Steam profiljára, akkor láthatjuk is, hogy miről van szó.


A dolgunk nem más, minthogy letöltsük ezt a kis csomagot, amivel már meg is kapjuk az ajándék pulóvert és maszkot. A cuccok automatikusan bekerülnek az inventory-nkba.

Ez az egyik módja néhány ingyenes cucc begyűjtésének, ám van egy másik is, amit a főmenüben találhatunk meg. Az amerikai ünnepre való tekintettel egy héten keresztül elérhető egy hálaadási jutalom pack is, amivel három cuccra tehetünk szert. Ez a barna sült pulykás gombbal nyitható meg:


Három kis kártyát fedhetünk fel ezzel, ami adhat nekünk E-pontokat is, vagy ruhadarabokat. Mindenképp érdemes begyűjteni ezt a néhány dolgot, tovább emelhetik ugyanis a játékélményt.

Biztosan van olyan köztetek, akinek ez a néhány dolog nem volt újdonság, ám a Tencent nem tette egyik promócióját sem olyan jól észrevehető helyre, meglehetősen könnyű átsiklani felettük, különösen azoknak, akik először látják a menüt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

   

Kövess Minket!