A Battlefield V első nagy frissítése jövőhéten érkezik!

A Battlefield V első nagy frissítése jövőhéten érkezik!

Össze is szedtük, hogy mit kell tudni róla.

A DICE egyik fejlesztője a minap jó hírt közölt a nagyérdeművel, hiszen elárulta, hogy jövőhéten érkezik a Battlefield V első nagy frissítése, ami több kellemes változtatást is ki fog eszközölni a játékon. Most meg is nézzük, hogy pontosan milyeneket!

Tippek és trükkök kezdő Battlefield V játékosoknak

nkAAA | 18/11/25 12:48 Pár napja végre mindenki számára elérhető lett a Battlefield V, ami szórakoztató formában hozza vissza a kaotikus, háborúval alaposan átitatott többjátékos meccseket. Legutóbb abban segítettünk nektek, hogy hogyan lehet több FPS-etek a játékban, most pedig azt mutatjuk meg, hogy kezdőként miként tudtok a lehető legkönnyebben boldogulni az első időszakban.

A fejlesztőcsapat már jóideje észrevette, hogy a játékosok nem csak túl gyakran, hanem rendkívül gyorsan is elhaláloznak a játékban, ezért megpróbálnak egy olyan megoldást hozni erre, ami a kezdőknek és a gyakorlott playereknek is tetszeni fog. Jó eséllyel ez nem fog egyik pillanatról a másikra összejönni nekik, de az mindenképpen üdvözlendő, hogy valamit akarnak kezdeni ezzel a frusztráló játékelemmel. 

A frissítéssel egyúttal a fegyverek közötti egyensúlyon is szeretnének javítani, valamint a netkódot is annyira gatyába rázzák, hogy az összes platformon jobb második világháborús élményben lehessen részünk. Külön érdekesség, hogy az új dolgok bevezetésénél folyamatosan fogják monitorozni a játékosok visszajelzéseit, hogy velük együttműködve hozhassák ki a legtöbbet a Battlefield V-ből.

Legyen több FPS-ed a Battlefield V-ben!

Ouml;sszeszedtük azokat a beállításokat, amiktől mindenkinél jobban fog futni a játék.

A feltámasztási/újraéledési rendszert is kicsit gatyába rázzák, mivel azt tapasztalták, hogy nem annyira fluid a folyamat, mint amilyennek kellene lennie, és az újraélesztésünk után van egy lehelletnyi késés, mielőtt átvehetnénk a katonánk feletti irányítást. 

Fegyverek terén pedig rengeteg változással számolhatunk, amik kiterjednek a legtöbb fegyver sebzésének növelésére, a visszarúgás optimalizálására, az újratöltési idő lecsökkentésére és apróbb finomhangolásokra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!