A brazil v$m-et kitiltották a Valve eseményeiről

A brazil v$m-et kitiltották a Valve eseményeiről

Pár nappal ezelőtt írtunk a feltörekvő brazil játékosról, aki most meg is kapta az eltiltását.

Kicsit több, mint egy héttel ezelőtt írtunk arról, hogy a Forsakenes ügy óta mintha kicsit több helyen kezdenének vizsgálódni a versenyszervező cégek és a Valve, hisz egy feltörekvő brazil tehetség is azzal került a középpontba, hogy vizsgálatot indítottak ellene.

Ezúttal egy brazil játékost vizsgál az ESL csalás gyanújával

Fiatal brazil játékost vizsgál az ESL.

Természetesen már régóta nem csal, és tényleg egyre szebb eredményeket ér el a csapatával, de sajnos a múltja utolérte: a vizsgálat megerősíttette, hogy tényleg övé volt az a felhasználói fiók, amit jó pár éve VAC bannoltak. A most 19 éves v$m a források szerint még 13-14 évesen csalt az egyik accountján, amit természetesen meg is fogott a VAC. Ezek után ezt el is felejtette, csakhogy a Valve szabályai szerint ha egy profinak van egy VAC bannolt felhasználója, nem vehet részt a cég által támogatott vagy szervezett versenyeken. Jelenleg ez azt jelenti, hogy se minorokon, továbbjutás esetén pedig a Majorön se játszhat.

Nagy szerencséjére az ESL nem volt ennyire kőszívű és ők nem tiltották ki a játékost. Ezzel a legtöbb versenyen még mindig részt vehet, de egyelőre le kell mondania a Major álmokról. Természetesen most mondhatnánk azt, hogy amúgy sem nagyon érinti, hisz nem hallottunk még a nevéről, de lokális szinten, a források szerint egy igazán kiemelkedő játékos, aki még mindig nagyon fiatal. Reméljük, ha tényleg eljut a legjobbak közé, akkor hasonló procedúrán esik át, mint például Snax vagy s1mple, akiknek volt hasonló bannolt accountja, de végül a Valve felmentette őket és az egyikükből a világ jelenlegi legjobb játékosa lett.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!