Ring of Elysium Update - Early Access frissítés érkezett!

Ring of Elysium Update - Early Access frissítés érkezett!

Megérkezett az utolsó november frissítés a játékhoz, amely tartalmaz némi újítást. Bugok kijavítása, performance boost, kinézetek korrigálása, training mód változás stb.

5 dolog, amiben még fejlődhetne a RoE

Aioween | 18/11/28 15:24Sok gyermekbetegséget sikerült orvosolnia a RoE early access léte ellenére, –ám akad azért pár olyan feature, ami nem a legjobb. A Ring of Elysium hatalmas pozitív csalódás volt számomra és a szerkesztőségen belül több kollégának is. Az utóbbi pár nap leginkább erről a játékról szólt, –és nem véletlenül.

A játék ugyan még csak Early Access státuszban van, de a fejlesztők igyekeznek minél jobb játékélményt biztosítani a rajongóknak. Sűrűn érkeznek a frissítések, főleg bugok illetve "performance" boost-tal kapcsolatos javításokról van szó, de azért 1-1 új elemet beleraknak a készítők. Nézzük meg milyen frissítések érkeztek:

Gyakorló Mód (Training Mode):

  • A játékhasználatához segítséget kapunk, valamint értesítéseket arra vonatkozóan, hogy mit hogyan csináljunk illetve, hogy teljesítettük az adott feladatot.
    - Az új játékosok számára a Solo mód elsősorban Training mód lesz. Miután a gyakorló részt teljesítette az illető, utána lesz számára elérhető a normál játék.
    - Eleinte az új játékosok találkozni fognak egy pár bottal is. Ez azonban megfog szűnni ha már tapasztaltabbak lesznek a playerek.
Felfedező karakterek (Adventurer Characters):
  • Optimalizálták Lynn hajának lobogás effektusát, valamint az arcának a megvilágítását is.

Teljesítmény (Performance):

  • CPU teljesítmény optimalizálva van, ezáltal stabilabb és több FPS-re számíthatunk.

Hibák kijavítása (Bug Fixes):

  •  21:9 felbontás használatakor tapasztalt UI hibákat kijavították. (Rosszul jelentek meg a karakterek a kijelzőn)
  • A töltőképernyőn megjelenő fekete sávok eltűntek.
  • Scope használata közbeni homályosodás megszűnt. (Ez akkor jelentkezett amikor a Nap felé céloztunk ablakon keresztül)
  • A "Latest News" menüpontra kattintva többszörösen jelentek meg felugró ablakok. Immár teljes mértékben megszűnt a jelenség.
  • Valamint a Lobby-ban várakozva, ha nyomogattuk a jobb illetve középső egérgombot akkor szintén felugrott a legutolsó hír ablak. Mostantól ezzel sem fogunk többet találkozni.

Ugyan nem olyan terjedelmes ez az frissítés, de tény, hogy szinte heti szinten akár több ilyen frissítés is érkezik. Ez is mutatja, hogy mennyire elkötelezettek a fejlesztők a játékosok iránt, és minden idejüket és erejüket igyekeznek beleölni abba, hogy 100 százalékban elégedettek legyenek a rajongók. Reméljük a későbbiekben is megmarad ez a jó szokásuk. Nektek hogy tetszik a játék?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!