Hivatalosan is bemutatkozott a Vancouver Titans Overwatch League csapat

Hivatalosan is bemutatkozott a Vancouver Titans Overwatch League csapat

A kanadai helyszín alakulatának nagy részét az egykori RunAway játékosai alkotják. 

Az Overwatch League második szezonja igencsak izgalmasnak ígérkezik, mivel 8 új csapat csatlakozik majd a versenysorozathoz. Az elmúlt néhány hétben ezek a helyszínek el is kezdték felfedni arculatukat és játékoskeretüket, melyek közül a kínai tulajdonban lévő Guangzhou Charge mutatkozott be legutóbb, meglepetésre egy nemzetközi kerettel.  

Nemzetközi kerettel vág neki az Overwatch League-nek a Guangzhou Charge

Meglepő módon a kínai tulajdonban lévő helyszín csupán két haza játékossal rendelkezik.

Nos, tegnap éjjel a Vancouveri helyszín is bemutatkozott, –ráadásul elég stílusosan, ugyanis az arculatot és a lineupot a Vancouver Canucks jégkorong csapat meccsének szünetében jelentették be. Az alakulat magját a Dél-Koreai RunAway Contenders csapat alkotja, egy játékos pedig az Element Mystic-ből érkezett. Érdekesség, a logó és a név már kiszivárgott pár héttel ezelőtt, ráadásul néhány napja egy Vancouveri reptéren dolgozó Overwatch rajongó kiszúrta a játékosokat megérkezésükkor, szóval a kompetitív szféra iránt érdeklődők számára nem sok újdonságot jelent a bejelentés. 

???????? Vancouver Titans on Twitter

Introducing the Titans. #VancouverTitans #OverwatchLeague #Overwatch https://t.co/KXDDSYH7Je

A keret leghíresebb játékosa egyértelműen Hooreg, akit tavaly az APEX győztes GC Busan tagjaként vett meg a London Spitfire, azonban birdring és Profit mellett alig tudott labdába rúgni, szóval 2018 júniusában felbontották vele a szerződést. Haksal neve is ismerősen csenghet még a magyarok számára is, hiszen nem telik úgy el hónap, hogy ne jelenne meg montázs videó az őrületes Genji képességeiről. A Vancouver Titans teljes játékoskerete tehát a következő:

  •  Kim "Haksal" Hyo-jong (DPS)
  •  Lee "Stitch" Chung-hee (DPS)
  •  Lee "Hooreg" Dong-eun (DPS)
  •  Park "Bumper" Sang-beom (Flex)
  •  Choi "JJanu" Hyeon-woo (Off Tank)
  •  Seo "SeoMinSoo" Min-soo (Off Tank)
  •  Lee "Twilight" Joo-seok (Flex Support)
  •  Kim "rapel" Jun-geun (김준근) (Flex Support)
  •  Kim "SLIME" Sung-jun (Support)

Ne feledjük továbbá az edzői stábot sem, amiben helyet kapott a San Francisco Shock egykori elemzője, Harsha is. Még egy érdekesség: a híresztelések alapján Bandi azért hagyta ott a Shock-ot, mert ajánlatot kapott a Washingtoni helyszín menedzserétől, Kate Mitchell-től, aki azonban váratlanul felmondta az egyességet, két szék közé ejtve a szakembert. Az esetből komoly botrány lett a kompetitív közösségen belül, mivel nem csak Harsha járt így és azóta Mitchell megítélése igencsak negatív. 

  •  Hwang "paJion" Ji-Sub (황지섭) (Coach)
  •  Kwon "Yangwon" Yang-won (Coach)
  •  Harsha "Harsha" Bandi (Coach)

Véleményem szerint a Vancouver Titans rendkívül jól járt a RunAway játékosaival és ha tippelnem kéne, az APEX-en és a koreai Contenders-en edződött csapat komoly kihívást fog jelenteni az ellenfelek számára. 

Szerintetek egyébként jó csapatot rakott össze a kanadai helyszín? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!