Rettentően aranyos Ashe cosplayt készített egy apuka és kisfia

Rettentően aranyos Ashe cosplayt készített egy apuka és kisfia

Ráadásul a cosplay őrületben az anyuka és a másik gyerekük is részt szokott venni. 

A cosplayekért mindig is oda volt az Overwatch rajongótábora, –és egy idő után a Blizzard is rájött erre, szóval elkezdtek saját alkotásokat készíteni az új karakterek debütálásához. Természetesen a játék legújabb hőséhez (Ashe-hez) is készült hivatalos cosplay, melynek megalkotására a fejlesztők ismét a kanadai Henchmen Studiost kérték fel, modellnek pedig Karolina Lefayt választották. Ha kíváncsiak vagytok az alkotófolyamatra, az alábbi cikkünkben tudjátok azt megtekinteni. 

Így készült a BlizzCon hivatalos Ashe cosplaye

A Blizzard ismét a kanadai Henchmen Studiost kérte fel a feladatra, akik korábban már a Doomfist, vagy Moira projekten is dolgoztak.

Nos most ismét egy remek Ashe cosplayt szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, ez azonban egy picit eltér a megszokottaktól, ugyanis egy lelkes Overwatch rajongó apuka és kisfia hozta össze. A párosban értelemszerűen a kis srác személyesíti meg a hősnőt, édesapja pedig rettenthetetlen védelmezőjét B.O.B-ot. A cosplay-ről több képet is lőttek, mielőtt elindultak a Shanghai Dragons Overwatch League csapat közönségtalálkozójára, ha kíváncsiak vagytok a részletekre, kattintsatok az alábbi képre és nézzétek végig a galériánkat.

Érdekesség, hogy az egész család részt vesz a cosplay őrületben; rendszeresen úgy látogatnak el az Overwatch rendezvényekre, hogy beöltöznek valamelyik karakternek. Az alábbi bejegyzésben például az idei BlizzConos kalandjaikat örökítették meg, ahol az anyuka Mei-nek, Jeremy Tracer-nek, húga pedig Widowmaker-nek öltözött be. 

Jeremy_Molly_Mom&Dad on Twitter

OWWC2018 2gether, we are gonna lose...WE NEED HEALING

Ha kíváncsiak vagytok a család további cosplayeire, pörgessétek végig a Twitter oldalukat vagy a blogjukat

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Galéria

Kövess Minket!