Új történetszál, új mulitplayer pálya és új felszerelés érkezik -  Overture Update

Új történetszál, új mulitplayer pálya és új felszerelés érkezik - Overture Update

Végre megérkezik a legújabb Battlefield V frissítés! Tides of War történetszál, új pálya és egyenruha, valamint performance boost az NVDIA jóvoltából, –mindezt ingyen!

Egyszerűen fenomenális a Battlefield 5 4K felbontásban!

El kell ismernünk, hogy az Electronic Arts tud valamit, ha az optimalizálásról van szó. Nincs szükségünk a legújabb RTX 2080-as videókártyára, hogy elérjünk 4K felbontással 60 vagy akár 100 FPS-t.

Mielőtt kitérnék az "Overture" névre keresztelt content frissítésre, érdemes szemügyre venni az EA & DICE valamint az NVIDIA Geforce fejlesztőinek munkásságát. Számos problémába ütközött a Ray-Tracing technológia a legújabb RTX-es videokártyáknál, és mivel a Battlefield V az első olyan játék, amely támogatja ezt a fejlesztést, ezért a két gyártó mérnökei összegyűltek, hogy javítsanak az optimalizáción. Úgy néz ki ez sikerült is, mivel bejelentették egy videóban, hogy akár 50%-os! teljesítmény javulást is elérhetünk a legújabb frissítéssel, ami December 4.-én érkezik. Emelett kiemelték, hogy fixen 60+ fps-re lehet számítani 4K felbontásban ULTRA beállítások mellett. Eléggé csábító és őszintén szólva nagyon várom az első teszteket. Az alábbi videóban megtalálhatjátok az összefoglalót erről a bejelentésről:

Azonban nem csak teljesítmény boost-ra számíthatunk, hanem az EA bejelentette a The Last Tiger kampányrész és a Tides of War játékmód megjelenését, valamint egy új pályát és egyenruha szettet ígért. Ráadásul mind ezt INGYEN letöltheti az aki már rendelkezik a játékkal. A frissítés egyébként a Chapter 1: Overture nevet kapta. Haladjunk sorba, hogy mit érdemes tudni az új történetszálról, valamint az új multiplayer pályáról, Panzerstorm-ról.

Story: The Last Tiger

A sztori szál utolsó része, aminek a megjelenését  december elejére ígérték a fejlesztők.  Ebben a küldetésben Peter Müller tigristank parancsnok bőrébe bújhatunk, és az a feladatunk, hogy visszatartsuk az amerikai erőket a háború utolsó hónapjaiban.

Multiplayer: Panzerstorm / Practice Range

A legújabb multiplayer pálya, ami 1940-ben játszódik Belgium zöldellő dombjain. Az ellenség kiiktatása a fő cél, amit rengeteg választható jármű segítségével is kivitelezhetünk.. A Practice Range pedig arra szolgál, hogy kipróbálhassunk minden fegyvert, amit csak szeretnénk. Gyakorolhatjuk a lövést illetve kipróbálhatjuk az összes járművet ami a játékban található. Ráadásként újra "kozmetikázhatjuk" a fegyvereinket, járműveinket valamint kinézetünket.

Tides of War:

Nem annyira játékmód, mint inkább "mutációk" sorozata, –melyek új eseményekkel, kihívásokkal, csatákkal és jutalmakkal várja a játékosokat. Ez a videó jól bemutatja, hogy pontosan miről is van szó.


Mostanság elég sok zűrzavar volt az EA & DICE háza táján, de úgy néz ki mindent megtesznek, hogy a játékosok kedvében járjanak. Nem kis frissítésről és javításról van szó, performance boost mellett rengeteg bug javítás illetve új animáció is szerepel a listán az új content-ről nem is beszélve. Mi már nagyon várjuk, hogy kipróbálhassuk a "felújított" játékot!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!