Zseniális Overwatch POTG videót készített a Dallas Mavericks NBA csapatnak egy rajongó

Zseniális Overwatch POTG videót készített a Dallas Mavericks NBA csapatnak egy rajongó

A művet több éves előkészület előzte meg, mivel a csapat sokáig nem járult hozzá az alkotás létrejöttéhez. 

2016-os indulása óta az Overwatch meghódította a gamereket, és arra inspirálta a kreatív játékosokat, hogy rajongásukat rajzokkal, vicces videókkal, skin vagy karakter koncepciókkal, esetleg cosplayekkel fejezzék ki. Nemrég például egy család hódította meg a közösséget azzal, hogy összehozták a világ legaranyosabb Ashe cosplayét, ahol a hősnőt egy kis srác, rendíthetetlen védelmezőjét, vagyis B.O.B-ot pedig az apukája személyesítette meg. 

Rettentően aranyos Ashe cosplayt készített egy apuka és kisfia

Ráadásul a cosplay őrületben az anyuka és a másik gyerekük is részt szokott venni.

Most ismét egy rajongói alkotást szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, azonban nem egy cosplayről, hanem egy rettenetesen ötletes videóról van szó, amiben a Dallas Mavericks NBA csapat játékosai szerepelnek úgy, mint ha a kosaraikkal épp Overwatch Play of the Game-et szereznének. Az ötlet még két évvel ezelőtt fogalmazódott meg egy Cute Mercy nevű felhasználó fejében, azonban a csapat nem járult hozzá eddig, hogy elkészülhessen a mű. Szerencsére történt valami és engedtek a szigorból, szóval publikussá vált a MAVERWATCH, ami a Hearth of NBA Twitter oldalára is kikerült. 

Heart of NBA on Twitter

I do in-game media for the Dallas Mavericks and after two years of asking they finally let me do an Overwatch video! Please enjoy MAVERWATCH! https://t.co/G1LlijxGJX

A videóban Dirk Nowtizki szerepel mint "Soldier:41", DeAndre Jordan a "Shootscio" fantázianevet kapta, Dennis Smith Jr. lett "Ballah" továbbá Wesley Matthews "HanzThrow". Érdekesség, hogy a "Dunkrat" nevet viselő Luka Dončić hatalmas Overwatch rajongó, továbbá egy áprilisi Tweet alapján Hanzo és Genji main. 

Nektek amúgy hogy tetszett a videó? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!