A Mikulással és a kockára való utalással hirdeti Fortnite termékeit egy külföldi bolt

A Mikulással és a kockára való utalással hirdeti Fortnite termékeit egy külföldi bolt

Tökéletes példa arra, hogy miért is nem szabad toxic-nak lenni az idegenekkel!

Ismét eltelt egy év, ismét december van, a világ pedig az ünnepek lázában ég. Ez természetesen kihat a gaming világra is, ahol ha ügyesek vagyunk tök jó kedvezményeket, illetve termékeket foghatunk ki. Egyértelműen az egyik legjobb üzlet most a Fortnite, a játék ugyanis bődületesen népszerű, és számos olyan kiegészítő tartozik hozzá, ami remek ajándékként tud szolgálni.

További extra tartalom várhat a Galaxy skin tulajdonosokra

Azok a játékosok, akik rendelkeznek a Galaxy skinnel, hamarosan egy exkluzív Spray-ben részesülhetnek.

Tudja ezt a GameStop nevű üzlet is, akik külön reklámfilmet forgattak mindehhez. A történet középpontjában természetesen a Mikulás áll, aki a Fortnite karrierjének elején tart, nem nagyon találja még a gombokat sem. Az egyik társa kérdezi a squadtól, hogy Tilted jó lesz-e, ezzel alapozva meg a Fortnite hangulatot, aztán néhány másodperccel később meglehetősen illetlen módon leszidja a Mikulást, hogy megakarja öletni magát? Az igazi fordulat pedig innen jön.

A Mikulás meghökken ezen a viselkedésen, majd a Kevin névre keresztelt srácot le is húzza a listájáról. A Fortnite közössége Kevinnek nevezte el azt az óriás lila kockát, ami az ötödik szezon végén, és szinte a teljes hatodik szezon során lázban tartotta a játékosokat. A videó azzal zárul, hogy a narrátor elmondja, remélik jó voltál az idén, a GameStopban ugyanis a legmenőbb Fortnite ajándékok kaphatóak.

Tagadhatatlan, hogy az egyik legnagyobb ereje idén a Fortnite-nak van, a játék halloweenkor is vezette a jelmezek keresési listáját Amerikában, valószínűleg szép eredményeket ér el az ajándékok terén is. Nem is véletlen tehát, hogy egy csomó Fortnite kiegészítő; Pop! figurák, plüssök, pólók, akciófigurák mostanság kerültek a boltok polcaira.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!