Félmillió dollárral támogatja a gyermekrák kutatást a Los Angeles Valiant OWL csapat

Félmillió dollárral támogatja a gyermekrák kutatást a Los Angeles Valiant OWL csapat

A szervezet új projektjében a St. Jude gyermekkórházzal társul, hogy súlyos betegségekkel rendelkező gyermekeken és családjaikon segíthessenek. 

A Los Angeles Valiant már megalakulásakor elhatározta, hogy nem csak egy átlagos Overwatch League csapat szeretnének lenni, hanem egy olyan alakulat, ami egy mindenki számára befogadó közösséget is létrehoz, példát mutatva ezzel a gamerek számára az egész világon. A szervezet filozófiájának köszönhetően számtalan jótékonysági programban vesznek részt, és ha emlékeztek még, nyáron társultak a You Can Play Projecttel, hogy közvetítsék üzenetüket a világnak, miszerint "nem számít ki vagy, nem számít kit szeretsz, vagy milyen neműként azonosítod magad, ha van lehetőséged játszani, akkor játssz. "

A Los Angeles Valiant partneri szerződést kötött A You Can Play Project-tel

A Valla ezzel az első e-sport csapat lett, ami csatlakozott az LGBTQ+ játékosokat támogató mozgalomhoz.

Nos a Valiant most egy új nagyszabású projektbe fogott bele és nemrég a hivatalos Twitter oldalukon bejelentették, hogy az elkövetkezendő két évben 500 ezer dollárral fogják támogatni a rák és más gyógyíthatatlan betegségek kutatásával foglalkozó St. Jude gyermekkórházat. A kampány mottója, "Gyógyír megtalálása. Gyermekek megmentése." és a kórház jótékonysági alapítványának vezetője, Richard Shadyac Jr. úgy kommentálta a partnerséget, hogy "Nagyra becsüljük a lehetőséget, hogy egy új dinamikus módszerrel ismertethetjük meg a célunkat az e-sport rajongókkal."

St. Jude on Twitter

We're so excited to announce our partnership with LA Valiant. This is a first-of-its-kind partnership! Over the next two years, L.A. Valiant has committed to raise $500K for St. Jude. We can't wait to see this partnership grow! https://t.co/IeCmqyd4ne

A bejelentés kapcsán megszólalt a Los Angeles Valiant tulajdonosának számító Immortals szervezet vezérigazgatója, Noah Winston is, –az alábbiakat nyilatkozta: 

"A szervezetünk alapvető célja, hogy vissza tudjunk adni valamit az általunk szolgált és képviselt közösségnek. Teljes szívvel hiszünk a St. Jude kórházzal közös missziónkban és nagyra becsüljük, hogy egy olyan partnerrel dolgozhatunk együtt, aki hasonló értékeket képvisel, mint mi. Remek érzés továbbá tudni, hogy a családoknak nem kell törődniük a számlákkal, hanem koncentrálhatnak a valóban fontos dolgokra."

Az összeg nagy részét különböző rendezvénysorozatokon szeretnék majd összegyűjteni, de lesznek például jótékonysági közvetítések és hamarosan beindul a kampány hivatalos oldala is, ahová elküldhetik felajánlásaikat a rajongók. Reméljük az ehhez hasonló kezdeményezések a Valiant részéről valóban utat mutatnak majd az e-sport rajongók számára, és egy nap további csapatok és szervezetek is belefognak majd hasonló életmentő projektekbe. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!