Ashe tippek és trükkök minden hős ellen

Ashe tippek és trükkök minden hős ellen

KarQ ezúttal az Overwatch legújabb karakteréhez készített edukációs videót. 

A BlizzConon bemutatott Ashe és szárnysegédje B.O.B. nagyon hamar belopta magát a játékosbázis szívébe, és a karakter kompetitív debütálása után nem telt el úgy meccs, hogy ne találkoztunk volna a párossal. Az újdonság varázsa miatt persze ez benne volt a pakliban, de mindez a hősnő erős képességeinek is köszönhető. Az első hetes statisztikák alapján egyébként nyugodtan kijelenthető, hogy a Blizzard remek munkát végzett, ugyanis egy magas skillcappel –mégis rendkívül sokoldalú hőssel– leptek meg minket. 

Ashe jött, látott és jelenleg a legjobb győzelmi arányokkal rendelkezik a DPS karakterek közt!

Sensevida | 18/12/08 16:09 Az Overwatch legújabb karakterének számító Ashe és rendíthetetlen Omnic védelmezője B.O.B., előző hét kedden érkezett meg a kompetitív játékmódba, –és nem nagy merészség kijelenteni, hogy minden rankon találkozhatunk velük a meccseink során. A statisztikákkal foglalkozó OmnicMeta nemrég készített is egy elemzést, hogy a karakter valójában jó is, vagy csak az újdonság varázsa miatt szerepel a meccseken.

Az elmúlt néhány hétben a tartalomgyártók is kiemelt figyelmet fordítottak a karakter számára és többen is jelentkeztek oktatóanyagokkal, hogy segítsenek a leendő Ashe maineknek. Mi most KarQ legújabb videóját szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amiben minden karakter ellen kaphattok tippeket Ashe játékosként. Az edukációs streamer segítségére ezúttal a Top500 hitscan játékos, Crosyph volt, aki alapvetően McCreet és Widowmakert viszi a meccseken, de az elmúlt néhány hétben tetemes időt fektetett az új karakterbe is. 

Ahogy azt már megszokhattuk, most is egy általános tippet kapunk, ami arra vonatkozik, hogy felismerjük, mikor is érdemes Ashe-sal játszani. A hősnő alapvetően a közepes távolságon a leghatékonyabb, és közelharcban elmarad a már említett McCreetől, míg távolabbi célpontok kiiktatására a falloff miatt inkább Widowmakert érdemes választani. A gyengeségei ellenére egyébként a karakter brutális tűzerővel rendelkezik a megfelelő távolságon belül, amiben nagy szerepet játszik a Dynamite és annak időleges sebző effektje. A védekezésnél rendkívül nagy segítségünkre lehet a Coach Gun, amivel meg tudjuk menteni például a csapattársunkat egy Roadhog Hooktól, vagy megtörhetjük az épp ugró Winston momentumát, hogy ne tudjon az általa elképzelt helyre érkezni. Na de nem is spoilereznénk el mindent, ha kíváncsiak vagytok a tippekre és a trükkökre, tekintsétek meg az alábbi videót!

Nektek egyébként hogy tetszik Ashe, így az elmúlt pár hét alapján? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!