Ez nem jött össze: az OG pár hét után lecseréli Pajkattot

Ez nem jött össze: az OG pár hét után lecseréli Pajkattot

Mindössze 6 hét után megválnak a svéd játékostól, és egyelőre nem tisztázott kit hoznak a helyére.

A mesébe illő csodateljesítménnyel TI8-at nyerő OG bizony az elmúlt hónapokban felkapott téma volt. Először is azért, mert a midesük, Anathan ‘Ana’ Pham másodszor is bejelentette visszavonulását a vb után, másodszor pedig a pótlására felröppent nevek listája elég impozáns volt, végül Per Anders ‘Pajkatt’ Olsson Lille mellett tették le a voksukat.

A hivatalos bejelentés szerint azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a svéd játékos és nem működött a csapaton belül a kémia vele, ezért úgy döntöttek a DPC szezon felénél, hogy megválnak tőle. Ugyan az OG kvalifikálta magát a Bucharest Minor versenyre, azonban a Chongqing Majorre már nem sikerült kijutniuk a selejtezők során, ami fájó pont volt, bár a Minor megnyerésével még ott lehetnek Kínában majd.

"Természetesen tudjuk, hogy nem volt elég ideje Pajkattnak megmutatnia, mi is rejlik benne, –de bármennyire is jó legyen valaki, ha nem illeszkedik teljesen az együttes profiljába, véget ér a közös munka. A kémia, mint olyan egy nagyon komplex dolog, és ilyenkor bármennyire is tehetséges egy személy, mégsem nem működik rendesen a gépezet, ha a teljes képet nézve valamiért nem illik bele. Ez egy szükséges lépés volt számunkra, hiszen javában zajlik a Pro Circuit és keményen kell dolgoznunk minden egyes nap, –de ettől függetlenül köszönjük Pajkattnak az itt töltött időt, és minden jót kívánunk neki a jövőben."

A napokban a menedzsment elmondása szerint bejelentik az újonnan érkező carry játékost is. De vajon ki lehet a legmegfelelőbb ember a vb címvédőnél erre a posztra?...

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!