Hirdetés

Dota 2: Fiatal feltörekvő orosz játékos érkezett Pajkatt helyére

TZeus | 19/01/05 12:35
Cikk mentése

Az OG csapata miután bejelentette Pajkatt távozását nem habozott, felfedték iLTW érkezését is.

Hirdetés

A 19 éves orosz carry játékos, Igor "iLTW" Filatov egyelőre nem teljes értékű csapattag, Pajkatt távozása után ugyanis próbajátékon van egyelőre az OG-nél.

Első körben az OG a Bucharest Minor idejére keresett játékost, és ha ott beválik az adott személy, akkor hosszú távú szerződést köthetnek vele. Az orosz iLTW-nek minden esélye megvan erre, hiszen már a selejtezők alatt is - mikor Pajkatt betegség miatt nem volt elérhető - standinelt az OG-ben és jó eredményeket produkált.

Ki is ő valójában?

Pályafutása 2015-ben kezdődött az Enso nevű alakulatnál, de játszott olyan ismertebb szervezeteknél is, mint a Comanche, Cyber Anji (rövid ideig XBOCT és NoFear csapattársa volt), Team Spirit (itt Illidan, G és DkPhobos oldalán küzdhetett) és az ESPADA. Legnagyobb eredményeit a World Electronic Sports Games sorozatban érte el, 2017-ben aranyérmet szerzett ott Oroszország színeiben.

A héten startolt WePlay Dota 2 Winter Madnessen pedig be is mutatkozhatott, mint az együttes ötödik tagja, és egyelőre szárnyal az OG az ő segédletével. A Vega Squadron és a NoPangolier-t is egyaránt 2-0-ával búcsúztatták és bejutottak a döntőbe, ahol a NiP vs Gambit párharc győztesével játszanak.

A Bucharest Minor január 9-én kezdődik Romániában, 300 ezer összdíjazás mellett a győztes részt vehet a Chongqing Majorön, mely egyértelműen az OG célja. A csapat felállása tehát:

  • Igor 'iLTW' Filatov
  • Topias 'Topson' Taavitsainen
  • Sebastien 'Ceb' Debs
  • Jesse 'Jerax' Vainikka
  • Johan 'n0tail' Sundstein

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?