Újabb magyar Fortnite játékost igazolt le a Fantastic Esports

Újabb magyar Fortnite játékost igazolt le a Fantastic Esports

Sweet és SabyG duoját egy másik magyar csillag, Mnx is erősíti most már!

Egy újabb fontos naphoz érkeztünk a magyar e-sport történetében, ismét egy tehetséges magyar játékos találta meg a helyét az e-sport számos tekintetben veszélyes vadonjában! A Fantastic Esports-ot talán már nem kell annyira bemutatni a magyar közösségnek: a horvát szervezet színeiben játszik Gazda "FANTASTIC SabyG" Szabolcs és Juhász "FANTASTIC Sweet_" Bence is, akik legutóbb a Dreamhack sevilla-i Fortnite versenyén mérették meg magukat, és bizony egy rossz szavunk sem lehet rájuk!

Ezenfelül Sweetnek is az egész Winter Royale alatt drukkolhattunk; a magyar srác ugyanis bejutott a top200-ba, majd –egy igen kalandos elődöntő után– a döntőben is megmutathatta magát.

Köztudott volt, hogy SabyG és Sweet csak ketten vannak a csapatban, ám egy igazi Fortnite-dinasztia felépítéséhez minimum négy játékosra van szükség. Ezért is csatlakozik hozzájuk most Mnx, akit a szervezet már hivatalosan is bejelentett.

Mnx neve már sokaknak ismerős lehet, a tehetséges játékos mondhatni "meghódította" már a hazai Fortnite versenyeket, a Fortnite Nyári Ütközeten is 4. helyezést ért el duo társával, Danogoddal.

2019-ben a Fortnite e-sport komolyan beindulhat, így nem csoda, hogy néhány magyar játékos, –akik komolyan szeretnének ebből megélni–, aktívan elkezdtek mozgolódni!

Sok sikert kívánunk Mnx-nek az új csapatában!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!