A The Division 2 sokkal jobb lesz, mint amilyennek elsőre gondoltuk

A The Division 2 sokkal jobb lesz, mint amilyennek elsőre gondoltuk

Temérdek küldetés és rengeteg tartalom vár ránk idén márciusban, valamint azon túl is. 

Bár kétségkívül az elkövetkező hónapok igencsak eseménydúsak lesznek játékmegjelenések tekintetében – hiszen érkezik az új Metro az Anthem és még a Sekiro is –, azért nem szabad elfeledkezünk a The Division 2-ről sem, ami több ponton is köröket fog mérni a hosszú távon sajnos kifulladó első epizódra. Ráadásul legutóbb az is kiderült, hogy a játék sztorija pontosan hány órás időtöltés lesz!


Ugyebár azt már jóideje tudjuk, hogy a fejlesztők a játék elkészítésekor nagyban fókuszáltak a játékosok visszajelzéseire, hogy a folytatás szinte minden tekintetben a lehető legjobb legyen. Így lényegében egy sokkal komplexebb és egyúttal tartalmasabb játékot is fogunk kapni, amiben számtalan küldetés, felfedezésre váró terület és összegyűjthető cucc fog helyet kapni. 

A The Division 2 helyszíne a káosszal alaposan átitatott Washington lesz, ahol más játékosok által vezérelhető ügynöktársainkkkal nekünk kell megmentenünk Amerika teljes lakosságát. Szerencsére egy csapatba akár 4 játékos is csatlakozhat, ezért megfelelő összjátékkal, taktikával és felosztott szerepekkel simán teljesíteni tudjuk majd a játékon belüli kihívásokat – viszont ehhez nem árt, ha ismerősökkel vágunk bele a történet felgöngyölítésébe. 


Külön öröm, hogy kapni fogunk jóféle raideket is, amik előreláthatólag a The Division 2 legnehezebb részei lesznek, viszont valószínűleg a legnagyobb jutalmakat is itt zsebelhetjük majd be. Abban pedig csak bízni tudunk, hogy olyan izgalmas játékrészekben kalandozhatunk így, mint amilyeneket anno a World of Warcraft készítői hoztak össze. 

Legutóbb pedig az is kiderült, hogy pontosan hány órát fog jelenteni a játék sztorijának végigpörgetése. A fejlesztők elmondása szerint a The Division 2 története igencsak kellemes 40 órát fog felölelni, viszont az még nincs meg, hogy ebből mennyi lesz a sztori- és a mellékküldetésekkel töltött idő. 


Mielőtt azonban instant rátenyerelnétek az előrendelés gombra, azért nézzétek meg, hogy az otthoni gépetek mennyiben felel meg a játék által támasztott követelményeknek. Ne feledjétek, a The Division 2 március 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!