Hirdetés

A The Division 2 sokkal jobb lesz, mint amilyennek elsőre gondoltuk

Temérdek küldetés és rengeteg tartalom vár ránk idén márciusban, valamint azon túl is. 

Hirdetés

Bár kétségkívül az elkövetkező hónapok igencsak eseménydúsak lesznek játékmegjelenések tekintetében – hiszen érkezik az új Metro az Anthem és még a Sekiro is –, azért nem szabad elfeledkezünk a The Division 2-ről sem, ami több ponton is köröket fog mérni a hosszú távon sajnos kifulladó első epizódra. Ráadásul legutóbb az is kiderült, hogy a játék sztorija pontosan hány órás időtöltés lesz!


Ugyebár azt már jóideje tudjuk, hogy a fejlesztők a játék elkészítésekor nagyban fókuszáltak a játékosok visszajelzéseire, hogy a folytatás szinte minden tekintetben a lehető legjobb legyen. Így lényegében egy sokkal komplexebb és egyúttal tartalmasabb játékot is fogunk kapni, amiben számtalan küldetés, felfedezésre váró terület és összegyűjthető cucc fog helyet kapni. 

A The Division 2 helyszíne a káosszal alaposan átitatott Washington lesz, ahol más játékosok által vezérelhető ügynöktársainkkkal nekünk kell megmentenünk Amerika teljes lakosságát. Szerencsére egy csapatba akár 4 játékos is csatlakozhat, ezért megfelelő összjátékkal, taktikával és felosztott szerepekkel simán teljesíteni tudjuk majd a játékon belüli kihívásokat – viszont ehhez nem árt, ha ismerősökkel vágunk bele a történet felgöngyölítésébe. 


Külön öröm, hogy kapni fogunk jóféle raideket is, amik előreláthatólag a The Division 2 legnehezebb részei lesznek, viszont valószínűleg a legnagyobb jutalmakat is itt zsebelhetjük majd be. Abban pedig csak bízni tudunk, hogy olyan izgalmas játékrészekben kalandozhatunk így, mint amilyeneket anno a World of Warcraft készítői hoztak össze. 

Legutóbb pedig az is kiderült, hogy pontosan hány órát fog jelenteni a játék sztorijának végigpörgetése. A fejlesztők elmondása szerint a The Division 2 története igencsak kellemes 40 órát fog felölelni, viszont az még nincs meg, hogy ebből mennyi lesz a sztori- és a mellékküldetésekkel töltött idő. 


Mielőtt azonban instant rátenyerelnétek az előrendelés gombra, azért nézzétek meg, hogy az otthoni gépetek mennyiben felel meg a játék által támasztott követelményeknek. Ne feledjétek, a The Division 2 március 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?