Hirdetés

Párizsban járt az Aimbot: zongorázni is megtanult a program

Sensevida | 19/02/07 13:03
Cikk mentése

Habár az előadás elég menőnek tűnik, a Blizzard nagyon nem szereti a segédprogramokat használókat. 

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt a Blizzard mindenkit picit meglepett azzal, hogy új pályát helyeztek el az Overwatch PTR szerverén, ami az Assault, vagyis 2cp kategóriába tartozik és Paris névre hallgat. A csatatérhez inspirációul a mi világunkban lévő francia fővárost használták fel és újraalkották a zegzugos kis utcákat, az Eiffel tornyot, továbbá a Szajna partját is. 

Paris, az Overwatch új pályája megérkezett a PTR szerverre!

A Blizzard több mint öt hónap után új csatatérrel jelentkezett, ami az Assault típusba tartozik és már elérhető a tesztszerveren.

A pályán egyébként ezúttal is számtalan kis eldugott utalás és easter egg található, melyek közül a játékosbázis egyik kedvence a  több helyen megtalálható zongorák, amikből lövésekkel hangokat lehet előcsalni, akárcsak Doradon a három harangból a támadók kezdőhelyénél. Az elmúlt egy hét során a redditet és a fórumokat el is árasztották a fülbemászó "szimfóniák", nemrég azonban egy zbnone nevű felhasználó igencsak magasra tette a lécet, ugyanis írt egy programot Pythonban, amivel tökéletes összhangba hozta Soldier:76 fegyverét és otthoni szintetizátorát, így képes MIDI-ben akár bonyolultabb dallamok eljátszására is. 

Az alkotóegyébként szívesen megosztja a "Piano Aimbot"-ra keresztelt projektet másokkal is, YouTube csatornájára például később felkerült egy olyan videó, amiben egy játékos a Francia himnuszt, vagyis a La Marseillaise-t játssza el .

Habár a program nagyon jó pofának tűnik első körben, szeretnénk emlékeztetni rá mindenkit, hogy a Blizzard nagyon nem szereti a segédprogramok használatát, szóval a Piano Aimbotot ne próbáljátok ki otthon. Egyeseknek persze nem is kell csalás ahhoz, hogy megcsillogtathassák tehetségüket, egy Bastion például a Super Mario betétdalát játszotta el nemrég, ami összességében elég király. 

Ti próbáltátok már Paris zongoráit egyébként? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?