Háborognak a rajongók az új Overwatch League mezek miatt

Háborognak a rajongók az új Overwatch League mezek miatt

Nem hivatalos információk alapján a Blizzard hamarosan nyilatkozni fog az ügyben. 

Előző héten a Blizzard végre valahára bemutatta az Overwatch League 2019-es ruházati kollekcióját, és a Fanatics céggel közös webshopjuk megkezdte működését a tengerentúlon. A választék igen szélesre sikerült, ugyanis mind a 20 csapathoz kaphatóak a hazai és idegenbeli mezek is, továbbá sapkák pólók és egyéb termékek is elérhetőek.

Megérkezett az Overwatch League 2019-es mez és ruházati kollekciója!

A Fanatics ruházati cég mindenféle termékkel készült a versenysorozat rajongói számára.

A rajongók egyébként hamar rá is raboltak a cuccokra, az első visszajelzések azonban nem feltétlenül elégedettek. Az edukációs Torbjörn videóiról híres Pyro például egy Atlantai Reign Dafran mezt rendelt, a kiszállított termék viszont abszolút nem tükrözte a webshopban feltüntetett mintát, és finoman szólva is borzalmasan néz ki. Érthető okokból a játékos jelezte a Fanatics felé nemtetszését, a cég pedig szerencsére felajánlotta a visszatérítés lehetőségét. A történet azonban még itt nem ért véget a mezek körül, ugyanis egy másik rajongó, –aki a Paris Eternal csapatmezét vásárolta meg–, egy igen érdekes részletet talált a termék címkéjén. Ha emlékeztek még, a tavalyi Overwatch League cuccokat az INTO THE AM forgalmazta, –akik elméletben csak a 12 alapító csapathoz készítettek termékeket. Érdekes módon azonban az alábbi Eternal mezt is ők gyártották, –a címke alapján legalábbis. Ha tippelnünk kéne, akkor az INTO már elindította az idei mezek gyártását, de az új szerződés miatt a Fanatics lett a hivatalos terjesztő, ami átvette a már meglévő készletet. 

A helyzet egyébként eléggé érzékenyen érinti a Blizzardot, ugyanis tavaly már rengeteg kritika érte őket az Overwatch League termékek minősége miatt, és pont ezért váltottak a Fanatics cégre, ami több klasszikus sport szériának, –mint például az NFL-nek, az NHL-nek, vagy az NBA-nek– is hivatalos beszállítója. Habár a stúdió hivatalosan még nem kommentálta a történteket, Unikrn Esports újságírójának, Dustin Steinernek a forrásai alapján hamarosan nyilatkozni fognak az ügyben. 

Dustin Steiner on Twitter

Been told that OWL is making a statement "soon" about the poor Fanatics initial batch of jerseys. I hope it includes replacements for anyone affected.

Jelenleg azt tanácsolnánk mindenkinek, aki vásárolni szeretne a 2019-es cuccokból, hogy várják meg a nyilatkozatot és az ügy végét, plusz a márciust, mivel a Fanatics support elmondása alapján akkor nyílik meg az európai webshopjuk. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!