Hirdetés

A Los Angeles Valiant elindította a gyermekrák elleni jótékonysági kampányát

A csapat teljesítményétől függően a rajongók felajánlásait a St. Jude kórház kapja. 

Hirdetés

Ha emlékeztek még, tavaly decemberben a Los Angeles Valiant partnerséget kötött a St. Jude gyermekkórházzal, melynek keretén belül a csapat fél millió dollárt fog a gyermekrák kutatásra felajánlani. A kampány mottója, "Gyógyír megtalálása. Gyermekek megmentése." A szervezet elsődleges célja, hogy visszaadhassanak valamit az általuk szolgált és képviselt közösségnek. 

Félmillió dollárral támogatja a gyermekrák kutatást a Los Angeles Valiant OWL csapat

A szervezet új projektjében a St. Jude gyermekkórházzal társul, hogy súlyos betegségekkel rendelkező gyermekeken és családjaikon segíthessenek.

Első körben nem sok részlet derült ki a kampányról, csak annyi, hogy a pénzt rendezvénysorozatokon szeretnék majd összegyűjteni. Az Overwatch League második szezonjának közeledtével azonban a csapat nemrég bejelentette, hogy a jótékonysági megmozdulás a 'LA Valiant Plays for St. Jude nevet fogja viselni, és minden rajongójukra számítanak a gyermekrák elleni harcban. Az alábbi videóban a csapat Support játékosa, Scott "Custa" Kennedy magyarázza el a rendszert. 

Los Angeles Valiant on Twitter

We're proud to officially launch our "LA Valiant Plays for @StJude " pledge program for the #OWL2019 season! We're calling on all our 7s to join the battle against childhood cancer. Learn all about it at https://t.co/umTrt1yOn2 https://t.co/LD8YyLJ3vh

Belemenve a részeltekbe, a felajánlók három kategóriában tehetnek fel összeget a csapatra: pálya győzelmek, ellenfelek kiiktatása, illetve meccsek megfordítása, –ha pedig nyer a Valiant, az összeg a St. Jude-hoz kerül. Sajnos arra nem tértek ki, mi történik a pénzzel ha a csapat nem teljesít jól és mondjuk 0-4-et játszik, de reméljük a közeljövőben korrigálják mindezt. Érdemes egyébként megemlíteni, hogy a felajánlott összegtől függően a rajongók ajándékokat is kapnak; 100 dollár feletti összegért például egy LA Valiant Plays for St. Jude pólót, a Stage 1 végén pedig a ranglista Top 3 helyezettje egy privát edzésben részesül a csapat egyik tagjától. A további részleteket a kampány hivatalos honlapján tekinthetitek meg. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?