Vissza tudott vágni a RIFT az első fordulóért, és domináltak a győztesek szombat délután

Vissza tudott vágni a RIFT az első fordulóért, és domináltak a győztesek szombat délután

Két 7-2 és egy 7-3, ezúttal sem volt szoros mérkőzés, –küzdelem, clutchok, és izgalmak azonban igen. 

Két rangadót is rendeztek az MNEB ötödik hetének második játéknapján, ráadásul az egyik az első kör gigászi összecsapásának a visszavágója volt. Akkor a Plague meglepetést okozva legyőzte a selejtező győztesét, a RIFT, most azonban fordult a kocka és csattanós választ adtak az akkori vereségre. Pályára lépett még a Nice Gaming, IcU, valamint a WiLD és a THR párosa is. Előbbin könnyed sikert aratott az N6, míg az utóbbi párharcban a vadak a vártnál jóval könnyebben fektették két vállra a mostanában felzárkózó THR-t, és továbbra is veretlenül vezetik a tabellát.

RIFT Esports 7-3 Team Plague

Bannolt operátorok:

-Glaz, Bandit (RIFT)
-Mavereick, Maestro (Plague)

Az R6 MNEB talán legnagyobb meglepetését egyből a nyitómérkőzés hozta, ahol a Plague 7-3 arányában tudta megverni a RIFT-et. Most pontosan ugyanilyen arányban sikerült a visszavágás a hannoveri motoros banda törzshelyén. A RIFT meglepő módon entry fraggere mainjével, Bandittal zárta a kitiltási szakaszt, de ez sem okozott nekik problémát. Bár Rep és Robza keményen húzta a Plague-et, és több kört is tudtak hozni,a végére kijött a rutinbeli különbség, és a RIFT könnyedén zárta a mérkőzést.

Nice Gaming – Konzolvilág 7-2 IcU

Bannolt operátorok:

-Dokkaebi, Mira (N6)
-Maverick, Echo (IcU)

A kiesés elől menekülő IcU és a középmezőnyből dobogóért hajtó Nice Gaming mérkőzésével folytatódott a forduló, ahol a tragikus mérkőzésen egy viszonylag sima mérkőzés született. Sajnos az IcU-nál folyamatos technikai gondok adódtak, így kénytelenek voltak a mérkőzést gyakorlatilag 4v5-ben végigjátszani, 2 pontot azonban így is össze tudtak gyűjteni. Az N6 saját rehost lehetőségének felajánlásával ugyanolyan jelesre vizsgázott sportszerűségből, mint a mutatott játékuk képéből.

WiLD by Lagardere Sports 7-3 Team Horizon Reapers

Bannolt operátorok:

-Dokkaebi, Mira (WiLD)
-Glaz, Smoke (THR)

Azon ritka alkalmak egyike volt, amikor a WiLD a legerősebb kezdőjével tudott kiállni az MNEB során, ugyanez a THR-ről talán nem volt elmondható, ugyanis két új játékossal álltak rajthoz, Az összeszokatlanság még meg is látszott, a védekező félidejükben tudtak pontokat hozni gyönyörű egyéni megmozdulásoknak köszönhetően. A WiLD ezzel szemben a csapatjáték mintapéldáját mutatta be, bár egyéni megmozdulásoknak itt se voltunk híján, Herkii egy ace-t tudott hozni a hetedik körben, majd a következőben egy 1v2 clutch-csal növelte dominanciájukat.

Kövess Minket!