Két új Legend, egy teljesen új játékmód és egyéb érdekességek szivárogtak ki

Apex Legends - Nagyon megindultak a történések a Respawn háza táján, új játékmódot, új legendákat és Twitch Prime lootokat is ígérnek a játékosoknak.

Mint minden nagy játéknál, úgy az Apex-nél is elkezdtek a játékosok turkálni a fájlok között, hogy kiderítsék milyen újdonságok várhatnak ránk a közeljövőben. A data miningből szerzett információk alapján pedig elég sok új tartalomra számíthatunk nemsokára.

Több utalást is találtak különféle játékmódokra, új legendákra és kozmetikai kiegészítőkre is. Ez persze még nem garancia arra, hogy ezek mind meg is valósulnak, de elég jó esély van rá, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy ezek akár már elkaszált tartalmak is lehetnek, amiket még nem takarítottak ki.

213

Az viszont biztos, hogy egy új játékmódra utaló jeleket találtak. Az in-game fájlok között egyszerűen csak Survival névre keresztelt játékmód egy spectator funkcióval is kecsegtet, illetve különféle NPC-ket is találtak, akik reagálnak a gyilkosságokra és ünneplik azokat. Egyelőre még nem tiszta, hogy ez milyen formában is fog megvalósulni pontosan, de már most látni valami újat, amit az eddigi BR játékokban még nem nagyon tapasztalhattunk. Ugyanehhez a játékmódhoz csatolva egy visszajátszási, azaz replay rendszer kezdeményeit is megtalálták. Ezt úgy kell elképzelni, mint a CoD-ban, vagy régebben a Titanfallban, ahol a gyilkossághoz vezető utolsó pillanatokat nézhetjük vissza. Jelenleg erre nincs lehetőségünk, maximum az életben maradt játékosokat tudjuk figyelemmel követni.

A sokak által már eddig is kért solo és duo modok is feltűntek a fájlok között. Erre sincs módunk jelenleg, tehát ha egyedül vágunk bele a kalandokba, akkor két random csapattársat kapunk. Ha ezt bevezetik, bizonyára nagy sikere lesz, elvégre ez az első kérései között volt a játékosoknak.

Korábban már ígért új legendákat a Respawn, úgy tűnik nem csak a levegőbe beszéltek. Egy-két képességre napfény derülhetett a legutóbbi bányászatok során. Legalább két új karakter nyoma tűnt fel a fájlok között, az egyiket Octane néven találták meg, aki egyfajta stimulánst tud beinjekciózni, de az nem derült ki, hogy pontosan mit is tud. A másik pedig Wattson, aki egy Tesla csapdát tud elhelyezni.

Végül, de nem utolsó sorban úgy tűnik, hogy az Apex és a Twitch együttműködésre lép a Prime programnak köszönhetően. Ha minden igaz, akkor egy új Pathfinder skint találunk majd a lootok között, valamint öt darab Apex packot. Az első nagy tartalomfrissítés valamikor márciusra várható, de addigra bizonyára kapunk még pár hivatalos nyilatkozatot a fejlesztőtől is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!