Majd fél milliót vitt haza bLYYY és TheVRJani az Apex Legends Twitch Rivals-ról!

Apex Legends - Magyar srácaink kitettek magukért az Apex Legends Twitch Rivals második körében!

A hatalmas sikerekre való tekintettel a Twitch Rivals beköszönt az Apex világába is, aminek a második körére a magyarokat is meghívták bLYYY és TheVRJani személyében. Őket egészítette ki sprEEEzy, hogy meglegyenek hárman. A Battle Royale-ok világában mind bLYYY, mind Jani eléggé ismertek már idehaza, főleg PUBG-ban, hiszen ott már több versenyen is részt vettek, többek közt egy PUBG Twitch Rivals-on is.

213

Ezúttal Apexben jött el az idő bizonyítani, amit a srácok meg is tettek. A PUBG-ban már ismert duó Tygerowl néven futott be és ott is volt pár szép pillanatuk. Ahogy az bLYYY posztjából is kiderül, a játékban a vezető sprEEEzy volt, ő próbálta összehangolni hármójuk munkásságát, így született meg a Camp 2 Win csapata. A verseny menetét ezúttal sem bonyolították túl, minden csapat 4 órát kapott összesen, hogy minél több pontot gyűjtsenek össze. Külön pontot ért a meccseken elért helyezés, valamint a gyilkosságok száma is, ez alapján rangsorolták az összesen 10 csapatot.

A szerencse sajnos nem mindig kedvezett nekik, de még így is sikerült elérni a 6. helyet a 10-ből, ami egyáltalán nem rossz első próbálkozásra. Helyezésekből végül 78 pontot szedtek össze, míg a killekből 198-at, így jött ki az összesen 276 pont, ami ezúttal 1600 dollárt jelentett nekik.

Az első szakaszban pörgették rendesen a meccseket, 2 órába hat kört is bele tudtak zsúfolni, ráadásul elég jó eredményekkel. Ötször a végjátékig húzták, ebből 4-et meg is nyertek, született egy második hely, illetve egyszer a még pontot érő 10. helyet sikerült megkaparintaniuk. 

A második etapban már nem mentek ennyire jól a dolgok. Ugyan több meccsen is túllépték az összesített 20 gyilkosságot egy körben, és ilyenkor nyertek is, viszont a többi körben valahogy elcsúsztak a dolgok, ezáltal a killek és a helyezések is.

 

Az 1600 dollár nagyjából 470 ezer Ft-nak felel meg, ami még három fele osztva sem kevés pénz, főleg 4 órányi "munkáért" cserébe. 

Innen is gratulálunk a bLYYY-nak, TheVRJaninak és sprEEEzy-nek, csak így tovább!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!