Izgalmas erőpróbákkal folytatódik ma az Overwatch League

Izgalmas erőpróbákkal folytatódik ma az Overwatch League

A London Spitfire vajon tényleg bajban van, vagy csak nem szoktak még hozzá a GOATS metához? 

Az aktuális frissítés miatt számítani lehetett rá, hogy az Overwatch League második szezonjának első etapja picit egyhangúan alakul majd, mivel a 3+3 továbbra is rettenetesen erős. Szerencsére már a nyitóhét során láthattunk némi fényt az alagút végén, mivel egyes csapatok pályától vagy szituációtól függően más kompozíciókat is bevetnek. A Dallas Fuel például King's Row támadásban alkotott nagyot AKM Widowmakere segítségével, de dafran is megcsillogtatta Torbjörn képességét Ilios egyik pályarészén, győzelemre vezetve az Atlanta Reignt. Az első hét utáni eredménytáblát az alábbi cikkünkben találjátok. 

Őrületes meccsekkel zárult az Overwatch League második szezonjának első hete!

Sensevida | 19/02/18 17:24 Előző héten indult az Overwatch League második szezonja, ahol nyolc új csapat csatlakozott az alapító 12 alakulathoz, hogy megküzdjenek az 5 millió dolláros összdíjazásért.

Természetesen a GOATS továbbra is alapkellék egy csapatnál és jelenleg az dönti el, ki veszít és ki nem, hogy melyik csapat van jobban benne a kompozícióban. A körülmények miatt fordulhatott elő például az a helyzet, hogy a tavalyi Grand Finals győztes London Spitfire - ami a holtszezonnak köszönhetően több mint fél éve nem csinált semmit - kikapott az újoncnak számító Paris Eternal-tól. Nem kell azonban megijedni, a 3+3 valószínűleg a Stage 2 érkezésével eltűnik majd és a csapatok közti erősorrend ismét átalakul, mivel a megváltozott metában jobban ki tudnak majd tűnni a DPS játékosok.

Na de térjünk is rá a második hét programjára, ami a menetrend alapján igencsak izgalmasnak ígérkezik, ugyanis az új csapatok ismét bizonyíthatnak a tavalyi alakulatok ellen, ráadásul olyan rangadók is lesznek, mint a New York Excelsior vs. Los Angeles Valiant, vagy a Philadelphia Fusion vs. Dallas Fuel. Ne rohanjunk azonban ennyire előre, inkább nézzük meg a ma esti programot!

  • Washington Justice vs. London Spitfire  - 01:00 
  • Philadelphia Fusion vs. Florida Mayhem - 02:30
  • Guangzhou Charge vs. Dallas Fuel - 04:00
  • Seoul Dynasty vs. Chengdu Hunters - 05:30

Első körben langyosnak ígérkezik a felhozatal, mivel a Spitfire minden bizonnyal legyőzi a Justicet, a Fusionnek fél fogára sem lesz elég a Mayhem, a Dallas vs. Charge viszont akár még jól is alakulhat az erőviszonyok tekintetében, ráadásul a Hunters is remekül játszik, szóval kiderül majd, a Dynasty valóban bajban van-e. A mérkőzéseket most is az Overwatch League Twitch csatornáján tekinthetitek meg, jó szórakozást!

Ti egyébként melyik ma játszó csapat győzelmét mondanátok biztosra? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Cover: Robert Paul

Kövess Minket!