"Ki lakik odalent, kit rejt a víz?" Vajon célzás vagy inkább elterelés az új Item Shop?

Az Epic Games így a szezon utolsó napjaiban különleges Item Shopot állított össze, ami más fejlesztőtől egyértelmű megerősítés lenne, az Epic-ről azonban jól tudjuk, hogy imád szórakozni a közösséggel!

Tombol a hetedik szezon vége, ami azt jelenti, hogy a közösség nagy része tűkön ülve várja, hogy mi is lesz a következő szezon témája. Számos lehetséges teória ütötte fel a fejét a közelmúltban, a legesélyesebbnek a vízzel kapcsolatos elképzelések tűnnek, miszerint a áradás lesz a szigeten, és az egész felvonás a vízi világok témájára épül majd.

Mások szerint az erre utaló számos hely inkább csak megtévesztés, van aki ara voksol, hogy a térkép visszatérhet egy korábbi fázisba, de olyan is, aki szerint egy klasszikusabb apokalipszis állapot fog bekövetkezni a szigeten. Nos, mindegyik opció nyitott, a mai Item Shop azonban jelenthet egy nem apró csavart a történetben. Az adatbányászok még hónapokkal ezelőtt megtalálták a Nautilus névre keresztelt glidert, mely a vízalatti szezon elképzelés egy fontos tartópillére volt, mindenki arra tippelt, hogy talán a következő BP eleme lesz. Végül Item Shopos tárgy lett belőle, és nem egyedül jött, skinek is vannak.


A mai bolt nagy része tehát a vízre épül a Featured Itemek terén, a látszat azonban ne tévesszen meg senkit, a Squid Striker csákány nem egy polipot, inkább valamilyen űrlényt elevenít meg, ugyanis a Space Explorers szett része. 

Mint mondottam, más fejlesztőktől egy ilyen bolt bőven jelenthetné a megerősítést, az Epic Games azonban imád varázsolni. Imádja elterelni a figyelmet, majd meghúzni a váratlant. A szezonvégi esemény és a hivatalos teaserek még hátravannak, ezekből valószínűleg már ki fog derülni, hogy mire is számíthatunk majd.

Néhány nappal ezelőtt kikerült egy fotó az internetre, ami a elviekben a 8. szezon trailerét ábrázolja, és viharos sebességgel söpört végig a közösségeken. Többek között olyanokról volt szó benne, hogy másszunk be a föld alá, és vívjuk meg ott a legádázabb csatáinkat, illetve fedezzük fel az átformálódott Tiltedet és Polar Peaket.

Az itt leírtakat azonban még érdemes fenntartással kezelni, nagyon sok ember, többek között a mindeddig megbízható információkat szolgáltató adatbányászok szerint is a "leak" csak egy ügyes Photoshop munka. Az azonban kétségtelen, hogy a képen olyan információk szerepelnek, amik akár be is következhetnek, főleg, hogy Tilted legújabb épülete több mint valószínű, hogy össze fog dőlni.

A pontos részletekre tehát továbbra is várnunk kell, ez abszolút az a szakasza a szezonnak, amikor a jelekre még csak elgondolkodott arccal hümmöghetünk.

Ti örülnétek a víz tematikájú szezonnak?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!