Meglepetéseredményekkel kezdett az Overwatch League második hete!

Meglepetéseredményekkel kezdett az Overwatch League második hete!

A mérkőzések alapján úgy tűnik, a csapatok közti erőviszonyok még egyáltalán nem tisztázódtak le. 

Az Overwatch League első hete alapján még nem sok mindent szűrhettünk le a csapatok közti valós erőviszonyokról, mivel a GOATS meta egyes alakulatok lehetőségeit és képességeit igencsak limitálja. A tavalyi Grand Finals bajnokcsapat, a London Spitfire például tagadhatatlanul zseniális játékosokból áll, mégis 0-2-ben kezdték meg a második hetet, mivel a holtszezonban kevesebb ingernek voltak kitéve, mint mondjuk a 3+3-ban edződött Paris Eternal, vagy a Vancouver Titans. 

Izgalmas erőpróbákkal folytatódik ma az Overwatch League

A London Spitfire vajon tényleg bajban van, vagy csak nem szoktak még hozzá a GOATS metához?

A körülmények tekintetében az első etap második hete igencsak érdekesnek ígérkezett és szerencsénkre a nyitónap már bővelkedett is meglepetésekben. A Florida Mayhem ugye az előző szezonban borzalmasan teljesített és idei első meccsükön is csúnyán kinullázódtak az újoncnak számító Atlanta Reign ellen. A Florida rajongói a második héten sem számíthattak sok jóra, ugyanis a csapat első ellenfelének az eddig rendkívül konzisztens és betonbiztosnak tűnő Philadelphia Fusiont sorsolták. Hatalmas meglepetésre azonban a tegnap esti találkozón mondhatni csoda történt és a Mayhem méltó ellenfele volt a tavalyi második helyezettnek, ráadásul 1-1 állás után nagyobb időkülönbséggel tolták be a payloadot Route 66-on, megszerezve első győzelmüket. A meccs legemlékezetesebb pillanatát egyértelműen Kris hozta össze, aki egyenesen a D.Va bombába boopolta bele a Fusion három játékosát is.

Overwatch League on Twitter

WHAT A PLAY! This was just plain NASTY from @Mayhem_Kris! #OWL2019 https://t.co/U6dIipgQGs https://t.co/Lqtgwyk3Kq

A már említett London Spitfire ugyan nem volt formában múlthéten, a csapat izzadt rendesen az amúgy minden power ranking listán az utolsó helyet elfoglaló Washington Justice ellen, ami az első két helyszín megnyerésével elhúzott 0-2-re. Érdekes módon azonban a koreaiak feltámadtak és megnyerték Horizont, Rialtot, illetve az ötödik pályának számító Nepalt is és beállították a 2-3-as végeredményt. Az este két további találkozója a pontok tekintetében nem alakult ennyire izgalmasan, a Dallas sajnos elvérzett a Charge ellen, a Dynasty pedig kinullázta a Hunterst. A mérkőzéseket az alábbi videóban tudjátok visszanézni. 


A második hét első versenynapjának eredményei a következők!

  • Washington Justice vs. London Spitfire  -  2:3
  • Philadelphia Fusion vs. Florida Mayhem - 1:2
  • Guangzhou Charge vs. Dallas Fuel - 4:0
  • Seoul Dynasty vs. Chengdu Hunters - 4:0

Az Overwatch League ma éjjel tovább folytatódik és az alábbi meccseket tekinthetjük majd meg: 

  • Toronto Defiant vs. Atlanta Reign  - 1:00 
  • New York Excelsior vs. Los Angeles Valiant - 02:30
  • Shanghai Dragons vs. Boston Uprising - 04:00
  • Houston Outlaws vs. Hangzhou Spark - 05:30

A mérkőzéseket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd. Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Cover: Robert Paul

Kövess Minket!