A Shanghai Dragons megszerezte első győzelmét az Overwatch Leagueben!

A Shanghai Dragons megszerezte első győzelmét az Overwatch Leagueben!

A csapat ezzel megtörte az átkot és véget vetett a 42 meccses vereségsorozatának a versenysorozatban. 

Az Overwatch Lerague második hetének nyitónapján nem várt eredmények születtek, ugyanis a Florida Mayhem legyőzte az eddig veretlen Philadelphia Fusiont, továbbá a Washington Justice rendesen megszorongatta a tavalyi bajnok London Spitfiret. A meccsek alapján az erőviszonyok még egyáltalán nem tisztázódtak le és biztosan egyik meccs eredményét sem lehet megtippelni. 

Meglepetéseredményekkel kezdett az Overwatch League második hete!

A mérkőzések alapján úgy tűnik, a csapatok közti erőviszonyok még egyáltalán nem tisztázódtak le.

Szerencsére a második nap mérkőzései is tartogattak izgalmakat, ráadásul meglepetésekből sem volt hiány, ugyanis a Shanghai Dragons megszerezte első győzelmét a versenysorozatban. Ha emlékeztek még, a csapat borzalmasan teljesített a tavalyi szezonban és 40 mérkőzésükből egyet sem nyertek az alapszakasz során. Az átok a második szezon során is tovább folytatódott és a Dragons két vereséggel kezdett a Hangzhou Spark és a Vancouver Titans ellen, tegnap azonban remek teljesítményt nyújtva 3:1 arányban legyőzték a Boston Uprisingot. A mérkőzés érdekessége, hogy a Boston pár hete adta el a main tank Gamusut a Shanghai-nak, aki kezdetekben ugyan pályára sem lépett új csapatában, erre a mérkőzésre azonban már megszokta a környezetet és remekül teljesített. Érdemes továbbá megemlíteni, hogy az Uprising két irányú szerződésű tank játékosa, Fusions kénytelen volt kihagyni a meccset, mivel korábban már elhasználta a szabályok szerint engedélyezett két mérkőzését.

EMILY TANGERINE on Twitter

Sorry for the shakiness, just had to share this clip of @Geguri2 and her tears of joy moments after the @ShanghaiDragons took the W #BreakThrough https://t.co/JDEbdmQiPp

Az este további meccsei is hoztak izgalmakat bőven, a New York Excelsior például csak az ötödik pályán tudta legyőzni a Los Angeles Valiantot, de a Houston Outlaws is megszerezte első győzelmét a szezonban, az Atlanta Reign pedig nehéz kezdés után magabiztosan verte a Toronto Defiantot. A mérkőzéseket az alábbi videóban tudjátok visszanézni. 


A második hét második versenynapjának eredményei tehát a következők!

  • Toronto Defiant vs. Atlanta Reign  - 1:3
  • New York Excelsior vs. Los Angeles Valiant - 2:3
  • Shanghai Dragons vs. Boston Uprising - 3:1
  • Houston Outlaws vs. Hangzhou Spark - 3:1

Az Overwatch League ma éjjel tovább folytatódik és az alábbi meccseket tekinthetjük majd meg: 

  • Los Angeles Gladiators vs. Paris Eternal  - 9:00 
  • Philadelphia Fusion vs. Dallas Fuel - 10:30
  • Vancouver Titans vs. Guangzhou Charge - 00:00
  • Chengdu Hunters vs. Florida Mayhem - 01:30

A mérkőzéseket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd. Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Cover: Robert Paul

Kövess Minket!