9 új Legend neve szivárgott ki!

9 új Legend neve szivárgott ki!

Apex Legends - Egy újabb sikeres bányászatot követően további legend nevek és képességmegnevezések kerültek napfényre!

Nagyon alaposan felforgatták a file-okat az Apex Legends-en belül az adatbányászok, és nem kevesebb, mint 12 legend nevét fedezték fel. Több forrásból is megerősítették ezeket, szóval nézzük a listát!

Ha figyelembe vesszük a már bent lévő Legendeket is, elég sok új nevet láthatunk a listában. Egy kettő már korábban is felmerült ugyebár, (Octane és Wattson), de a biztonság kedvéért nézzük az összeset, aki még nincs a játékban: Blackout (ez még kérdéses, mert máshol nem szerepel), Crypto, Husaria, Jericho, Nomad, Octane, Prophet, Rampart, Rosie, Skunner és Wattson. Template-et direkt nem vettük bele ebbe listába, az valószínűleg csak egy külön minta lehet a legendekre, vagy valami hasonló.

Twitteren egyébként több játékos is posztolt már screenshotokat, amiket szintén adatbányászok szedtek ki a file-okból és ezek már képességneveket is mutatnak. A két legközelebb érkező Legend valószínűleg Octane és Wattson lesz, ugyanis róluk derült ki eddig a legtöbb, így talán joggal gondolhatjuk, hogy az ő fejlesztésük halad a legjobban. 

Be is lett keretezve, az egyik a korábban mér említett Stim Inject és a Stim Release, ez valamilyen gyógyító képesség lehet, vagy akár egy fajta szteroid is, mely Octane-hez tartozik. Jó eséllyel egy stim pack-kel fog rohangálni a pályán. Ami Wattsont illeti, neki tudjuk, hogy lesz egy Tesla csapdája. Ha a névből indulunk ki, akkor mindenképp egy fajta elektromos dologra gondolunk, ami vagy sebzi a benne álló ellenfeleket, de a rázástól az sem elképzelhetetlen, hogy akár a mozgást, vagy képességek használatát is korlátozhatja.

Alább láthatunk egy összegzést, a már létező és az eddig csak leakelt hősökről, érdekes módon Blackout nincs közöttük, pedig az első listában ő is szerepel

Ezeket az információkat persze fenntartással kell kezelni. Egyáltalán nem tudni, hogy mikor érkeznek, ha egyáltalán jönnek, hiszen online játékok esetében nem egyszer fordul elő, hogy egy adott karaktert fejlesztés közben kaszálnak el, ha azt nem tudják megfelelő módon kidolgozni. Az eddigi adatbányászatok egész pontosnak bizonyultak már többször is, akár más játékokban, így valamilyen alapja biztosan van ezeknek. 

Ahogy azt a Respawn már korábban is kifejtette, rengeteg tartalommal szeretnének kedveskedni a játékosoknak, így nem elképzelhetetlen, hogy tényleg ennyi karakter van készülőben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!