Boombox visszatérésével ismét nyert a Fusion az Overwatch Leagueben

Boombox visszatérésével ismét nyert a Fusion az Overwatch Leagueben

A versenysorozat első etapjának feléhez közeledve egyre inkább összesűrűsödik a mezőny. 

Az Overwatch League első két hetének mérkőzései alapján természetesen borultak az előre felállított erősorrendek, mivel sorra születtek a meglepetéseredmények. A versenysorozat kommentátora, a csípős nyelvéről híres Montecristo gyorsan át is írta a Power Rankingját, ahol már kiemelt helyet kapott a sokak által alábecsült Vancouver Titans. Érdekesség, hogy az öt hetes etap miatt ebben a fordulóban már biztosan lesznek olyan csapatok, amik kiesnek a rájátszásért folytatott küzdelemből. 

Sorsdöntő meccsek várhatóak az Overwatch League harmadik hetében!

Az átalakított menetrend miatt ebben a fordulóban már biztosan lesznek olyan csapatok, amik búcsúzni kényszerülnek a rájátszástól.

A harmadik hét első napjának nagy kérdése volt, hogy a tavalyi második helyezett Philadelphia Fusion az erős kezdés utáni visszaesésből ki tud-e lábalni az utolsó helyezett Washington Justice ellen. Az első pályát kisebb meglepetésre a fővárosiak hozták le, a további helyszíneken azonban magára talált a Philly, behúzva ezzel a győzelmet és Boombox visszatérésével lényegesen magabiztosabbnak tűntek, mint az előző héten. Érdekesség, hogy a Washington GM-je megpróbált egy kis trash talkot belevinni a mérkőzés előtti napba, azonban az egész visszájára sült el, mivel a Fusion mém mestere előszedte a nagyágyúkat és világraszóló oltással reagált. 

Philadelphia Fusion on Twitter

There was probably spicier trash-talk planned, but the budget must have run out again. https://t.co/JxBXZXu6Ok

Azok számára, akik nem lennének képben, Kate Mitchell úgy indította GM karrierjét, hogy nem biztos ajánlatokat tett játékosoknak és edzőknek, akik miután felmondtak az aktuális munkahelyükön, hoppon maradtak, mondván a befektetők elzárták a pénzcsapokat. Érdekes módon Mitchell nem kért bocsánatot az esetért, csak a betámadta az információ szivárogtatóját és megpróbálta eltussolni az ügyet, a kompetitív közösség azonban nem felejt és érthető módon masszív ellenszenvet mutatnak iránta. A nap további mérkőzései szintén tartogattak izgalmakat, a Dynasty meglepetésre kikapott az Uprisingtól, a Mayhem rendesen megszorongatta a Chargeot, a Shock pedig a Sparkot győzte le. A találkozókat az alábbi videóban tudjátok megtekinteni. 


A  versenynapjának eredményei tehát a következők!

  • Washington Justice vs. Philadelphia Fusion  - 1:3
  • Seoul Dynasty vs. Boston Uprising  - 1:3
  • Florida Mayhem vs. Guangzhou Charge - 2:3
  • San Francisco Shock vs. Hangzhou Spark - 3:1

Az Overwatch League ma éjjel tovább folytatódik és az alábbi meccseket tekinthetjük majd meg: 

  • Los Angeles Gladiators vs. London Spitfire  - 01:00 
  • Toronto Defiant vs. New York Excelsior  - 02:30
  • Vancouver Titans vs. Los Angeles Valiant - 04:00
  • Shanghai Dragons vs. Chengdu Hunters - 05:30

A mérkőzéseket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd. Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!