TimTheTatMan érdekes zipline glitchet fedezett fel az Apex Legendsben

TimTheTatMan érdekes zipline glitchet fedezett fel az Apex Legendsben

A népszerű streamer egy héten belül már a második bugot fedezte fel a játékban. 

Az egy hónappal ezelőtt érkezett Apex Legends első ránézésre egy csiszolatlan gyémántnak tűnt, ami rendkívül dinamikus játékmenettel, élhető mechanikákkal és egyedi karakterekkel robbant be a gamerek életébe az egész világon. Idővel azonban elkezdtek kijönni a játék gyerekbetegségei, feltűntek a legendák közti hitbox különbségek és problémák, megjelentek a csalók, továbbá a playerek egyre több exploitba és bugba futnak bele a meccsek során. Nemrég például TimTheTatMan fedezett fel egy elég durva zipline glitchet, élő adásban mutatott be Ninjának és DrLuponak. Annak ellenére, hogy a glitch nem tűnik vészesnek, a tapasztaltabb játékosok számára mindenféleképpen előnnyel szolgálhat.

"Tudjátok, ha spammelitek az interact gombot utazás közben, akkor ugrálni kezd a karakter - Egész nap ezt csináltam és az ellenfelek egyáltalán nem tudtak eltalálni. "


Nem ez az első eset, hogy a streamer érdekes bugra bukkan a játékban, pár napja például egy olyan szituációba keveredett, hogy knockolták, fegyvere azonban a kezében maradt és tovább tudta folytatni a harcot, megölve egy ellenfelet is. 


Habár ezek a bugok nem tűnnek túlságosan gyakorinak, reméljük a Respawn fejlesztői figyelmét nem kerülik el és minél hamarabb kijavítják őket a játék hosszútávú élhetőségének érdekében. 

Ti találkoztatok már egyébként ingame bugokkal az Apex Legendsben? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!