Papírforma, meglepetés és fordulatos meccs is volt a Siege 10. fordulójában.

Papírforma, meglepetés és fordulatos meccs is volt a Siege 10. fordulójában.

A 10. fordulóban is 4 volt a győztesek száma, azonban nem az a négyes, akire előzetesen számítottunk. A One Piece meglepetést okozott, a WiLD és a Plague hozta a kötelezőt, a RIFT megszenvedett. 

Spirit Esports – WiLD by Lagardere Sports 1-7
Bannok:
  • WiLD – Glaz, Echo
  • Spirit – Dokkaebi, Mira
”Vörös” rangadóval kezdődött el a Siege 10. fordulója, a listavezető WiLD csapott össze a kiesés elől menekülő Spirit Esports-szal. A papíforma végül bejött, a WiLD 6 pont fölénnyel tudott győzedelmeskedni a Coastline-on. Combat és Lino különösen jó formában volt, de csapatként is jelesre vizsgáztak ezúttal.

One Piece Esports – Team Horizon Reapers 7-2
Bannok:
  • OP – Ying, Echo
  • THR – Montagne, Mira
A One Piece és a THR összecsapása elhozta a szezon talán legnagyobb meglepetését. A meccsen nagyon jól megmutatkoztak az ellentétek, a OP az MNEB legszebben fejlődő csapata, induláskor a kiesés tűnt a reális állomásnak szezon végén, ami a szezon első felében hatványozottan igaznak tűnt, azonban az elmúlt három fordulóban meg tudták nyerni mindhárom alsóházi rangadójukat. A THR ezzel ellentétben egy dobogóra esélyes csapatból vált egy kiesés elől menekülő csapattá. A csapat ezen a meccsen esett szét véglegesen, köszönhetően az összeszokatlanságnak. (10 meccs alatt 2 pozícióban 7 különböző játékos játszott, már 10-en megfordultak a csapatban a szezon során)
Ezúttal tomciii volt a One Piece húzóembere, több clutch szituációt is hozott
Team Plague – IcU 7-1
Bannok:
  • Plague – Dokkaebi, Mira
  • IcU – Ash, Echo
Sajnos úgy néz ki, hogy az IcU az utolsó helyen zárja az MNEB-et, és ezzel kiesik a mezőnyből, míg a Plague továbbra is a döntőért hajt, ezek a tények meg is mutatkoztak a mérkőzés képében, és eredményében. Kicsit szórakozottabb, kevésbé komoly meccset láthattunk, ahol a PLG játékosai nagy kedvvel rohamoztak, az IcU pedig próbált lecsapni a hibáikra, amely egy alkalommal sikerült is nekik. Többszöri rehost után az utolsó kört Rep döntötte el, aki 1v2-t hozott Maestroval.
SWRZ nyújtott kiemelkedőt az IcU-ban
Többszöri rehost után az utolsó kört Rep döntötte el, aki 1v2-t hozott Maestroval.
Az összesített pontszám alapján ezúttal is Robza lett az MVP

Nice Gaming Konzolviág – RIFT Esports 5-7
Bannok:
  • N6 – Maverick, Mira
  • RIFT – Zofia, Bandit
A forduló (és az egész szezon egyik) legjobb meccsét ezúttal is a RIFT és a Nice Gaming összecsapása hozott, amit végül ismételten meg tudott fordítani a RIFT. A Club House adott helyszín ennek a remek összecsapásnak, melyen 5-3-as vezetést szerzett a Nice, és uralta az első játékrészt, a RIFT-nek több clutchra is szüksége volt. A rehost alatt a RIFT össze tudta magát szedni fejben, és egy hatalmas comeback-et bemutatva 7-5-re nyerték a mérkőzést. Cklafejűsoma és BanzaJ nyújtotta a legjobb enyéni teljesítményeket fragek terén, de Wioza bemutatkozása is jól sikerült support-flex pozíciójában.
Az első hét körben BanzaJ és Soma nyújtottak átlagon felüli teljesítményt. 
Hozta a kötelezőt a RIFT, kitett magáért a Nice Gaming
Az MNEB küzdelmei jövő héten folytatódnak a megszokott péntek-szombati időpontban, a 11-12. fordulóval. 

Kövess Minket!