Az Atlanta csúnya pofont kapott a Gladiatorstól az Overwatch Leagueben

Az Atlanta csúnya pofont kapott a Gladiatorstól az Overwatch Leagueben

A Los Angelesi csapat DPS játékosa, a frissen 18 éves Decay pedig parádézott a mérkőzésen. 

Az Overwatch League újonc csapatai érdekes módon lényegesen jobb statisztikával rendelkeznek átlagban mint az alapító tagok, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy az elmúlt fél évben nem süttették a hasukat az offszezonban, hanem a Contenders versenysorozatokban küzdöttek. A két Los Angelesi csapat például eddig igencsak kiábrándítóan teljesített és az összesített 10 mérkőzésükből csupán egyszer tudtak nyerni. 

A Los Angelesi csapatok megmérettetésével kezd ma az Overwatch League

Az Overwatch League első etapjában azon csapatok tudnak leginkább érvényesülni, akik az elmúlt fél évben GOATS kompozíciót játszottak a Contenders versenysorozatokban mint a Vancouver Titans, vagy könnyen tudnak igazodni az aktuális metához mint a New York Excelsior.

A negyedik hét első versenynapjának mérkőzései kapcsán úgy fogalmaztam tegnap, hogy az Atlanta Reign magabiztos győzelmet fog aratni, viszont a Gladiators a múltban okozott már nagy meglepetéseket. Nos a papírformát felrúgva a Los Angeles megint csodát tett és fordítva a kockán elsöprő győzelmet arattak, kinullázva az ellenfelüket. Az oroszlánok elsöprő sikerében egyébként kulcsszerepet játszott a pár hete 18 évét betöltő koreai Decay, akiért iparági pletykák szerint 300 ezer dollárt fizettek a játékos körül kialakult licitháborúban. Figyelmeztetés, az alábbi képsorokon látható Genji mészárlás valóban az Overwatch Leagueben történt és nem trükk vagy archív felvételről van szó!

Overwatch League on Twitter

The ole' 1, 2 slash from @DecayOW secures the point! #OWL2019 https://t.co/U6dIipgQGs https://t.co/m86BaTCPu0

Az este további találkozóin a Fusion szoros meccsen verte a Los Angeles Valiantot, akik ezzel továbbra is győzelem nélkül és 6 vereséggel az utolsó helyen állnak a tabellán, a Toronto Defiant pedig látványos meccsen győzte le a zömmel offmeta taktikákat játszó Chengdu Hunterst. A mérkőzéseket az alábbi videóban tudjátok megtekinteni. 

í

A negyedik hét első versenynapjának eredményei tehát a következők!

  • Atlanta Reign vs. Los Angeles Gladiators  - 0:4
  • Los Angeles Valiant vs. Philadelphia Fusion  - 2:3
  • Toronto Defiant vs. Chengdu Hunters - 3:1

Az Overwatch League ma éjjel tovább folytatódik és az alábbi meccseket tekinthetjük majd meg: 

  • Paris Eternal vs. Vancouver Titans  - 2:30 
  • New York Excelsior vs. San Francisco Shock - 4:00
  • Dallas Fuel vs. Shanghai Dragons - 00:00

A mérkőzéseket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd. Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Cover: Robert Paul

Kövess Minket!