A Vancouver Titans is ott lesz az Overwatch League első etapjának rájátszásában!

A Vancouver Titans is ott lesz az Overwatch League első etapjának rájátszásában!

A koreai csapat ismét magabiztos, habár nem hibátlan győzelmet aratott. 

Az Overwatch League első etapjának negyedik hetéhez érve a csapatok közti erőviszonyok ugyan már kezdenek letisztulni, még mindig akadnak meglepetéseredmények. A csütörtöki versenynapon például az eddig nem túl fényesen szereplő Los Angeles Gladiators lazán kiütötte a feltörekvőben lévő Atlanta Reignt, holott utóbbi csapat számára a rájátszás szempontjából minden egyes meccs kulcsfontosságú.

Az Atlanta csúnya pofont kapott a Gladiatorstól az Overwatch Leagueben

Az Overwatch League újonc csapatai érdekes módon lényegesen jobb statisztikával rendelkeznek átlagban mint az alapító tagok, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy az elmúlt fél évben nem süttették a hasukat az offszezonban, hanem a Contenders versenysorozatokban küzdöttek. 

Ha emlékeztek még, előző héten a New York Excelsior már bebiztosította magának az első etap rájátszását, így a negyedik hét második versenynapján csak az volt kérdéses számukra, hogy meg tudják-e őrizni a veretlenségüket. Nos a San Francisco Shock bármennyire is küzdött vitézül, a NYXL szépen bedarálta őket, megszerezve hetedik győzelmüket. Az este másik rangadóján a Vancouver Titans is brillírozott a Paris Eternal ellen és így szintén bejutottak az etapvégi rájátszásba. Érdekesség, hogy a koreaiak Rialtón nagyon csúnyán benéztek egy védekezést, teret adva Kruise számára, hogy sneakyben betolja a Payloadot.

Overwatch League on Twitter

When the crowd almost gives away your play! ???? #OWL2019 @KruiseOW sneaks the payload forward! https://t.co/U6dIipgQGs https://t.co/kBlbxZ6lgH

A versenynap utolsó mérkőzésén a Shanghai Dragons próbált meg revansot venni a Dallas Fuelen, mindez azonban nem jött össze mivel a srácok kékben tanultak a korábbi hibáikból és a mérkőzés egy kiábrándító 0-4-el ért véget. Ha kíváncsiak vagytok egyébként a találkozókra, azokat az alábbi videóban tudjátok visszanézni. Jó szórakozást!


A negyedik hét második versenynapjának eredményei tehát a következők!

  • Paris Eternal vs. Vancouver Titans  - 0:4
  • New York Excelsior vs. San Francisco Shock - 4:0
  • Dallas Fuel vs. Shanghai Dragons - 4:0

Az Overwatch League ma éjjel tovább folytatódik és az alábbi meccseket tekinthetjük majd meg: 

  • Los Angeles Valiant vs. Houston Outlaws - 21:00 
  • Seoul Dynasty vs. Washington Justice - 22:30
  • Guangzhou Charge vs. Los Angeles Gladiators - 00:00
  • Hangzhou Spark vs. Toronto Defiant - 01:30

A mérkőzéseket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd. Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Cover: Robert Paul

Kövess Minket!