Respawn Check: több százezer csalót bannolt az Apex Anti-Cheatje, jöhet az új AMD driver

Respawn Check: több százezer csalót bannolt az Apex Anti-Cheatje, jöhet az új AMD driver

Nem pihen az Apex Legends Anti-Cheat programja a csalók elleni harcban, de még messze a győzelem!

A Respawn Entertainment fejlesztői gőzerővel dolgoznak azon, hogy még jobban fusson a játék, kevesebb csalóval találkozzunk és ne kelljen félretenni az Apex Legendset az idegesítő csapattársak miatt. A legutóbbi bejelentkezésükben részletesen beszámoltak azokról a projektekről, amik a háttérmunkák során kiemelt szerepet kapnak. Az biztos, hogy folyamatosan érkeznek majd a frissítések!

Csalók elleni harc

Az Apex Legends rekordidő alatt elérte az 50 millió letöltést, ezért nem véletlen, hogy hatalmas figyelmet fordítanak a fejlesztők is arra, hogy a játékosokat ne üldözzék el a csalók. Az Easy-Anti-Cheat program már 355000 accountot bannolt, de a harc még korán sem ért véget. Folyamatosan újabb és újabb módokon próbálnak előnyhöz jutni bizonyos játékosok, ezért komolyan kell venni minden egyes jelentést és ki kell vizsgálni a problémákat. Magasan kvalifikált szakértőkkel harcolnak a csalók ellen, vagyis jó kezekben van a játék jövője. Már a játékon belül is létrejött egy funkció a PC-sek számára, amin keresztül azonnal jelenthetik, ha gyanús ellenfélbe, vagy csapattársba botlanak. Ezeket az esetek közvetlenül az Easy-Anti-Cheathez jutnak el, ami garancia arra, hogy lesz következménye minden reportnak és nem vesznek el a nullák és egyesek között.

Összeomlások

Nemrég kijött az NVIDIA legújabb drivere, ami kifejezetten az Apex Legends optimalizálásához készült. A Respawn csapata a napokban az AMD főhadiszállására látogatott, hogy a Radeon kártyák tulajdonosai is hamarosan megkaphassák a legújabb drivert. Az RTX tulajdonosok találkozhattak a DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG hibaüzenettel, ennek kivizsgálása prioritást élvez, hamarosan érkezhet a megoldás a problémára.

Egyéb infók

  • A karakterválasztás alatti spammerek szűrésével is foglalkoznak, akik először felidegesítenek, majd azonnal disconnectelnek, de a megoldásra még várni kell
  • Egyelőre még kidolgozás alatt van a Reconnect rendszer, addig sajnos ez az opció nem elérhető
  • A szerverek lassú teljesítménye is terítéken van, de nem lehet csak azzal megoldani a problémát, hogy gyorsabb és/vagy több szervert vásárolnak. Próbálnak minél mélyebbre ásni, reméljük, hogy megtalálják a válaszokat, amit annyira keresnek

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!