Ismét jött a papírforma, a WiLD kört sem engedett ellenfelének – MNEB Összefoglaló

Ismét jött a papírforma, a WiLD kört sem engedett ellenfelének – MNEB Összefoglaló

Lezajlott a MNEB R6 alapszakaszának tizenkettedik mérkőzésnapja is.

A tegnapelőtti naptól kezdve a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Rainbow Six Siege nézői csak három mérkőzést követhetnek, hiszen a Team Horizon Reapers feladta a versenyt. Tegnap pedig ismét jött a papírforma, hiszen mind a RiFT, mind a WiLD és a Plague is egyértelmű győzelmeket aratott.
01

One Piece eSports 3:7 RIFT Esports (Club House)

Tiltások:

  • One Piece eSports: Jäger, Ying
  • RIFT Esports: Maestro, Montagne

A pénteki estét a tabellát 11 győzelemmel és 1 vereséggel vezető RIFT Esports, és a jelenleg hatodik helyezett One Piece eSports nyitotta. A mérkőzés első félidejében a RIFT már korán négy körös előnyre tudott szert tenni védekező oldalról, mely védelem tökéletesen helyt állt, ezt az alábbi kis részlet a mérkőzésről is bizonyítja.

A mérkőzést végül 7-3-as végeredménnyel zárták StriKe-ék, ezzel újabb három pont bezsebelésével ismét három pont a különbség köztük és a WiLD között.

WiLD 7:0 IcU (Border)

Tiltások:

  • IcU: Mira, Jäger
  • WiLD: Glaz, Frost

Az este legsimább mérkőzése volt a tabella második helyezett WiLD, és a hetedik helyen kullogó IcU mérkőzése, hiszen a WiLD végig dominálta a mérkőzést, és ellenfelüknek még egyetlen kört sem engedtek, így egy gyors 7-0-ás mérkőzés után hamar mehetett dolgára a két csapat.

Spirit Esports 3:7 Team Plague (Consulate)

Tiltások:

  • Team Plague: Glaz, Pulse
  • Spirit Esports: Ash, Mira

Az estét végül a ranglistán a RiFT és WiLD csapatát követő Team Plague és az ötödik helyezett Spirit Esports zárta. Az első játékrész igen szorosra sikerült, hiszen egymás elől lopták el a köröket a felek, így alakult ki az első félidei 3-3-as részeredmény.

A második félidőben védekező oldalon viszont a Plague már nem tudott hibázni, és a további négy kört sikerült megnyerniük, így –a nap első mérkőzéséhez hasonlóan– 7-3-as végeredménnyel megnyerték a meccset.

A tabella 12 forduló után az alábbi módon fest:

Folytatás jövő hét pénteken, ezekkel a párosításokkal:

A mérkőzésekről élő közvetítést továbbra is az E1TV alábbi csatornáján követhettek!

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!