A Los Angeles Valiant 0-7-ben zárta az Overwatch League első etapját!

Az eredmény ráadásul nagyban befolyásolhatja a szezonvégi rájátszásról szőtt álmait is az alakulatnak. 

Az Overwatch League második szezonjának kezdete előtt sokan lebecsülték az egykori RunAway magjából kialakuló Vancouver Titanst, mondván kevesebb a tapasztalatuk az alapító tagokhoz képest, a többi új csapat pedig ígéretesebb játékosokkal rendelkezik. Szerencsére a csapat bizonyította, hogy van keresni valójuk a versenysorozatban és a negyedik hét második versenynapján be is jutottak az első etap rájátszásába. 

A Vancouver Titans is ott lesz az Overwatch League első etapjának rájátszásában!

Az Overwatch League első etapjának negyedik hetéhez érve a csapatok közti erőviszonyok ugyan már kezdenek letisztulni, még mindig akadnak meglepetéseredmények. A csütörtöki versenynapon például az eddig nem túl fényesen szereplő Los Angeles Gladiators lazán kiütötte a feltörekvőben lévő Atlanta Reignt, holott utóbbi csapat számára a rájátszás szempontjából minden egyes meccs kulcsfontosságú.

A hét harmadik meccsnapja egyébként sorsdöntő volt a rájátszásért küzdő Houston Outlaws számára és ahhoz, hogy életben tartsák a továbbjutásról szőtt reményeiket, a Los Angeles Valiantot kellett legyőzniük. A mérkőzés sok szempontból rettentő érdekes volt, mivel mindkét csapat hibát hibára halmozott, végül azonban a texasiak jobban védekeztek Route 66-on. A Valla ezzel folytatta nyeretlenségi sorozatát és 0-7-es statisztikával volt kénytelen befejezni az első etapot. Érdekesség, hogy a csapatkapitány Custa ismét a kispadon volt, melyet több Twitter bejegyzés is kifigurázott. 

Octile on Twitter

so basically we benched our main support for being too smart for our other 5 players

Az este további meccsein a Seoul Dynasty a B csapatával könnyedén nyerte a Washington Justicet, a Los Angeles Gladiators kisebb meglepetésre győzni tudott a Guangzhou Charge ellen, a Toronto Defiant pedig magabiztosan verte a Hangzhou Sparkot. A találkozókat az alábbi videóban tudjátok visszanézni, jó szórakozást!


A negyedik hét harmadik versenynapjának eredményei tehát a következők!

  • Los Angeles Valiant vs. Houston Outlaws - 1:2
  • Seoul Dynasty vs. Washington Justice - 3:1
  • Guangzhou Charge vs. Los Angeles Gladiators - 1:3
  • Hangzhou Spark vs. Toronto Defiant - 0:3

Az Overwatch League ma éjjel tovább folytatódik és az alábbi meccseket tekinthetjük majd meg: 

  • Paris Eternal vs. San Francisco Shock - 20:00 
  • London Spitfire vs. Shanghai Dragons - 21:30
  • Florida Mayhem vs. Boston Uprising - 23:00
  • Vancouver Titans vs. Chengdu Hunters - 12:30

A mérkőzéseket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd. Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Cover: Robert Paul

Kövess Minket!