Karakterek, ikonok és minden más - tartalmak szivárogtak az érkező Season 1-ból!

Karakterek, ikonok és minden más - tartalmak szivárogtak az érkező Season 1-ból!

Apex Legends - Nyakunkon már az első hivatalos szezon indulása, az adatbányások pedig már megint ástak egy jót.

Egyelőre még várni kell az Apex Legends első hivatalos szezonjára és a bttle pass-re, de már nem sokat, hiszen a fejlesztők még március vége előtt szeretnék ezt bevezetni. Ezzel együtt elindulhat egy hasonló battle pass rendszer, amit már más BR játékokban megszokhattunk, mint amilyen a Fortnite is. A season pass tartalmát azonban még nem hozták nyilvánosságra, de ez persze nem jelent akadályt az adatbányászoknak, idő előtt szerették volna tudni, hogy mire is számíthatunk.
213
A kiszivárogtatott adatokból már kiderül pár részlet, hogy mit is kapunk majd a pénzünkért, igaz, az egyelőre nem, hogy mennyiért. Az alábbi képen látható file-okból több minden kiderül, nézzük a részleteket!

Esik szó itt bónusz ládákról, különféle jutalmakról is, ahogy az látható, de hogy mi is van bennük pontosan, a teljesség igénye nélkül inkább a következő képekből derülhet talán ki.

Az biztos, hogy különféle skineket fog feloldani nekünk a characters_skins/lock-ból egyértelműen ez derül ki.

Valamilyen bónuszt is kapunk majd a battle pass-ből, egyelőre nem tudni pontosan, hogy mit, de ha logikusan tippelünk, valószínűleg bónusz XP-vel, azaz gyorsabb fejlődéssel ajándékoz meg minket.

Egy külön lobby, azaz menü is lesz a battle pass részére.

Valamilyen ingyenes ikon is jár majd a játékosoknak, illetve feltűnik még egy details_box_indicator kifejezés is, erről még nem pontosan tudni, hogy mit is takarhat majd.

Végezetül érkezik egy úgynevezett battle pass státusz is, ez jó eséllyel a sima ingyenes és a fizetős battle pass dolgokat választja ketté, azaz akkor is kapunk majd ingyen tartalmakat, ha nem költünk a battle pass-re, viszont biztosan többet kapunk majd, ha igen. Egyelőre csak egy ilyen státuszt találtak a file-ok között, ez nem más, mint a Diamond. Elég érdekes elnevezés, ha belegondolunk, hogy ez nem feltétlenül egy alap szintet jelez. Az is lehet, hogy több verziója lesz a battle pass-nek? 

Más BR játékban még nem nagyon láttunk ilyet, de ha belegondolunk, miért ne lehetne? MMO játékokban is találkoztunk már különböző szintű előfizetésekkel, itt is feltűnhet mondjuk egy 5, 10, vagy mondjuk 15-20€-s battle pass változat, nyilvánvalóan minél drágább, annál több minden járhatna érte. Ez persze csak spekuláció a részünkről, de hamarosan kiderül ténylegesen, hogy mit tervez a Respawn és az EA.

Ami viszont biztos, azok a további tervek, legalábbis nagy vonalakban, erről ugyanis a fejlesztők is osztottak meg egy képet.

A Season 2 júniusra várható, a Season 3 szeptemberre és végül a Season 4 decemberben jön. Mindegyik Season új battle pass-szel, új legendákkal/karakterekkel, fegyverekkel és loottal érkezik majd!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!