A Shanghai Dragons szédületes meccsen verte a London Spitfiret az Overwatch Leagueben!

A Shanghai Dragons szédületes meccsen verte a London Spitfiret az Overwatch Leagueben!

A kínai csapat komolyan keresztbe tett a londoniak rájátszásról szövögetett terveinek. 

Egyes csapatok számára az Overwatch League második szezonja eddig felér egy rémálommal, mivel nem tudtak megfelelően alkalmazkodni az aktuális metához. A Los Angeles Valiant például sikeresen 0-7-et ment az etapban, ami a végelszámolás és a szezonvégi rájátszás szempontjából akár végzetes hiba is lehet. 

A Los Angeles Valiant 0-7-ben zárta az Overwatch League első etapját!

Az Overwatch League második szezonjának kezdete előtt sokan lebecsülték az egykori RunAway magjából kialakuló Vancouver Titanst, mondván kevesebb a tapasztalatuk az alapító tagokhoz képest, a többi új csapat pedig ígéretesebb játékosokkal rendelkezik. Szerencsére a csapat bizonyította, hogy van keresni valójuk a versenysorozatban és a negyedik hét második versenynapján be is jutottak az első etap rájátszásába.

A negyedik hét utolsó versenynapja egyébként rettentő izgalmasan alakult, mivel a rájátszásért folytatott küzdelem még továbbra is nyílt a középmezőny számára. Ha emlékeztek még a London Spitfire számára sem alakult jól a szezon és kulcsfontosságú volt számukra, hogy a zárónapon meg tudják verni a Shanghai Dragonst. A papírforma ugyan a Londoniaknak kedvezett, a sárkányok azonban folyamatosan visszahozták a meccset az utolsó pillanatban és az ötödik pályának számító Ilioson be is húzták a győzelmet. A Spitfire ezzel kicsit bajba került, mivel 3-3-ban állnak jelenleg és a tabella 11-ik helyét foglalják el, a Dragonsnak pedig ez volt az utolsó meccse az etapban és 3-4 statisztikával zártak. 

Overwatch League on Twitter

Week 4's plays did NOT disappoint. #OWL2019 We could barely pick the Top 5 of the week! Which of these plays are your favorite?! https://t.co/cta5KM5vvu

Az este további mérkőzésein a Shock magabiztosan verte a Paris Eternalt, a Boston Uprising átgázolt a Florida Mayhemen, a Vancouver Titans pedig csak épphogy le tudta győzni a Chengdu Hunterst. A találkozókat az alábbi videóban tekinthetitek meg, jó szórakozást!


A versenynap eredményei pontosítva a következők:

  • Paris Eternal vs. San Francisco Shock - 1:3
  • London Spitfire vs. Shanghai Dragons - 2:3
  • Florida Mayhem vs. Boston Uprising - 0:4
  • Vancouver Titans vs. Chengdu Hunters - 3:2

A versenysorozat első etapjának állását pedig az alábbi képen tekinthetitek meg:

Tehát még 5 hely kiadó az etapvégi rájátszásba, szerintetek kik fognak bejutni? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Cover: Robert Paul

Kövess Minket!