Akár már ma megérkezhet a Battle Pass Octane-nel karöltve az Apex Legends-be

Remélhetőleg már ma befut minden, egy korai poszt erről árulkodott! 

Az Apex Legends játékosainak nagy része már tűkön ülve várja, hogy a fejlesztők előálljanak végre a beígért Battle Pass-szel, ami egyúttal a HAVOC érkezése után a következő olyan kontent lehet, ami megmozgatja az állóvizet, az elmúlt hetek ugyanis kicsit leült a játék, és ahhoz, hogy újra a világ élére törjön szüksége van az új tartalmakra.

Úgy tűnik rövidesen ezt meg is kapjuk, az Origin app hírrésze ugyanis nemrég frissült, és felbukkant rajta egy új banner, ami Octane és a Battle Pass érkezését promózta.

A hír valószínűleg túl hamar jött ki, ugyanis azóta el is távolították, de nagyon sok mindent megtudhattunk belőle. Az új hősön túl a BP árát is megismerhettük, ami 950 coint kóstál majd, ez egy 10 eurós pakkot igényel a játék in-game store-jában.

A kép a német Origin oldalon is feltűnt, de természetesen hamar levették innen is. Valószínűleg volt egy kis miss-kommunikáció a cég különböző részlegeinél, de mindez nagyon biztató jel arra, hogy hamarosan aktiválódhatnak a tartalmak. Reméljük, hogy már ma este megtörténik. További érdekesség, hogy a weboldalon még mindig elérhető Coin banneren már a Battle Pass-ról írnak.

Ti várjátok már a Season 01 kezdetét?

UPDATE

A fejlesztők az éjszaka folyamán kiadtak egy gyors tájékoztatást, amiben elmondták, hogy a fenti kép valódi, de még nem akarták, hogy megjelenjen, a BP pedig jönni fog, csak kicsit később.

Ezenfelül felhívták a figyelmet arra, hogy minden nem hivatalos információ, amit az adatbányászok terjesztenek pusztán pletykaként kezelendő, a játék bugyraiban ugyanis olyan tartalmak is vannak, amik mindössze tesztjellegűek, vagy korábban már elvetett ötletek csak még nem vették ki őket. Ugyanerre figyelmeztetünk mi is Titeket, ezek az információk nem 100%-osak általában, ugyanakkor viszont ne felejtsük el, hogy a HAVOC érkezésével kapcsolatban is igazuk volt az adatbányászoknak. Tévedhetnek ők is természetesen, viszont Fortnite-ban például ez már egy nagyon jól bejáratott rendszer. Érdemes rájuk figyelni, de csakis fenntartással, mi is így kezeljük mindig az információikat.

Some Clarity Around Datamining and Season 1 from r/apexlegends

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!