Egy glitch-nek köszönhetően a lábunk lehet a legerősebb fegyverünk az Apex Legends-ben

Egy glitch-nek köszönhetően a lábunk lehet a legerősebb fegyverünk az Apex Legends-ben

Hihetetlen és igen OP trükköket találnak a játékosok.

A játék két legerősebb fegyverére mért nerfek jól jöttek, de igazából nem változtatták meg a metát. A Wingman ugyanolyan erős, a Peacekeeper pedig még mindig a legjobb shotgun, ha sikerül vele eltalálni az ellenfelünket.

Arra viszont nem gondoltunk volna, hogy a játék jelenlegi legerősebb fegyvere a lábunk. Nem viccelünk, hihetetlen DPS-t tudunk kirúgni magunkból egy glitch segítségével, amit reméljük, hogy minél gyorsabban kijavít a Respawn:

Ahogy láthatjátok, szünet nélkül rugdossa az ellenfél a videó készítőjét, először pedig csalásra gondol, de mint később kiderült, csak más kompetitív játékokból jól ismert animation cancelt használt az ellenfél. Azt már egy ideje tudjuk, hogy az ugrásból ütés -ami rúgássá változtatja a pofont- gyorsabb, mintha csak simán rávetnénk magunkat az ellenfélre, ha pedig az animációt is sikerült kijátszani, akkor kevesebb, mint egy másodperc alatt többször is megrúghatjuk az ellenfelünket. Ehhez nem kell más, mint egy olyan karakter, akinek megszakíthatjuk az ultiját, ilyen például Blooudhound vagy Lifeline. Ha a megszakítást és a rúgást pedig egymás mellé bindeljük, akkor mi is úgy fogunk repülni a levegőben, mintha Bruce Lee-k lennénk.

Természetesen a fenti videó a mém közösséget is azonnal munkára késztette és megszületett ez a remekmű:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!